torstai 6. joulukuuta 2018

Luukku 6: Itsenäisyyspäivä

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! 


Itsenäisyyspäivä on mulle kynsiä ajatellen hieman vaikea päivä. Haluaisin aina tehdä sini-valkoisen lakkauksen mutta yleensä haluan itselleni jotkut kivat synttärikynnet edelliselle päivälle joita en raaski vielä ottaa pois. Siispä jos suomikynnet on jäänyt lakkaamatta itsenäisyyspäivänä olen lakannut semmoiset yleensä keväällä MM-jääkiekon aikaan.
Edelliset Suomi aiheiset lakkaukseni voit kurkata täältä ja täältä.Näihin kynsiin sain inspiraation jo viime vuoden synttärikynsistäni kun tein lakkauksen käyttäen FUNin Black Holo Witchiä. En kuitenkaan halunnut lakata kaksia glitterliukukynsiä peräkkäin joten tämä idea näihin kynsiin on odotellut vaihtopenkillä jo vuoden. Ihan hassua!Lakkauksessa on käytetty Color Clubin One-Step French Tip valkoista sekä FUNin How Deep Is Your Holo glitteriä samasta Simply Nailogical kokoelmasta kuin viime vuonna käyttämäni Black Holo Witch.Todella yksinkertaiset ja helpot lakata, mutta silti niin kovin kauniit. Luulen että mun tämän hetken lempikoristeluja on glitterliuku ja leimadecalit. 

Ja hei, jos joku teistä halajaa ihania FUNin lakkoja niin Cesarsilla on tällä hetkellä käynnissä FUNin ennakkomyynti 11.12 klo 21 asti -10% alennuksella! Minä ajattelin ainakin vähän shoppailla joululahjoja itselleni <3


Edit: Siis voitteko kuvitella että Laura on käyttänyt itsenäisyyspäivälakkauksessaan täsmälleen samaa How Deep is Your Holo? lakkaa :D mikä sattuma!

Oletko tehnyt sini-valkoisia suomikynsiä?

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.