lauantai 8. joulukuuta 2018

Luukku 8: Lapsi päättää

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Annoin 4 -vuotiaan poikani päättää millaiset kynnet lakkaisin ja tällaiset niistä syntyi.Päätöstä hieman helpottaakseni kaivoin esille kaikki talviset/jouluiset leimauslaattani ja kysyin mitä kuviota käyttäisin.
En kuitenkaan missään vaiheessa sanonut että kynsien pitäisi olla mitenkään jouluiset väreiltään tai muuten vaan annoin täysin vapaat kädet. Kuvion valitasemisen jälkeen hän valitsi pohjalakaksi Picture Polishin Bridgetin.
Kuvioksi valikoitui tämmöiset kuusileimat Moyran 36 Winter is Coming -laatasta ja leimauslakaksi hän valitsi Moyran tummanvihreän, sanoin "äiti, no tietenkin vihreä".Tummanvihreä ei kuitenkaan näkynyt punaisen päällä ollenkaan joten ehdotin josko leimaisin alle valkoisella ja sen päälle hänen haluamalla vihreällä jotta saataisiin kuuset näkymään paremmin. Ratkaisu kelpasi hänelle ja näin tehtiin :)


Olen hieman yllättynyt kuinka kivat ja erityisesti jouluiset näistä tuli sillä poikani tuntien oletin että hän valitsee lakaksi jotain sinistä tai turkoosia. Päättäjä oli tyytyväinen ja niin kyllä äitikin. Pojalla on aika hyvä silmä :)
Inspiraation hukkuessa voin antaa hänen päättää lakkaukseni uudestaan ja sovimme jo etukäteen että viimeistään hänen synttäreille lakkaan kynnet uudestaan hänen toiveidensa mukaan. Jotain maan ja taivaan väliltä ilman mitään laattavaihtoehtoja. Mitähän siitä tulee :D


Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel off bace coat
Picture Polish - Bridget
Moyra - 36 Winter is Coming laatta
Moyra - SP07 White ja SP14 Dark Green
Glisten & Glow - Top of Heaven

Voisitko kuvitella antavasti jonkun toisen päättää lakkauksesi?

5 kommenttia:

 1. Joo helposti voisin :D On noi kyl hienot. Odotan innolla mitä poika keksii sit synttäreinä :D

  VastaaPoista
 2. Nämähän on täydelliset 😍

  VastaaPoista
 3. Upeat! Kadehdin aina tuplaleimauksen osaajia! :)

  VastaaPoista
 4. Tulipa näistä tosi kivat <3 en tiiä vois olla aika vaikeeta antaa toisen päättää kaikesta..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.