sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Luukku 23: Punaista ja kultaista

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00.

Joulukalenterin toisiksi viimeinen luukku ja kynnet joilla ajattelin viettää koko joulun, ellen nyt ihan yhtäkkiä muuta mieltäni. Melkein meinaa myös blogin kirjoituksen suorituspaineet iskeä sillä tykkäsin Viljamin eilisestä postauksesta ihan älyttömästi :DJoskus käy sillä tavalla että päässä on todella selkeä visio lakkauksesta mutta sitten se ei ihan täysin siirry kynsille asti. Taisin mainita tästä jo aiemmin joulukalenterin aikana mutta totta se on. Luulen että tällä kertaa taas osittain kävi näin vaikka lakkauksesta tykkäänkin.
Mulla oli niin selkeät sävelet lakkauksen ja sen koristelujen kanssa että suuntasin jopa Cesarsille hankkimaan tarvittavat decalit itselleni.Lakkasin Kiara Skyn täydellisellä joululakalla (Dream Illusion) kynteni jo toista kertaa joulukuun aikana (ensimmäinen kerta täältä) Päälle tein liukuvärin FUNin Million Dollar Dream kultaisella hologlitter lakalla jonka jälkeen lisäsin Milvin decalit. Hieman harmittaa että punaiset holodecalit eivät näy ihan niin selvästi ja tarkasti kuin olin kuvitellut. Mutta ei se haittaa kun lopputulos on kuitenkin todella mieleinen.


Halusin toteuttaa juhlavat mutta ei niin suoraan joulukynnet ja nuo lakat yhdessä ovat kyllä aika loistava väricombo jouluun. Punaisella ja kultaisella meidän kuusikin aina koristellaan joten ehkä nää värit on sillä tavalla mun joulun suosikit ja muutenkin todella yleiset koristeluvärit jouluna. Millä väreillä teillä koristellaan?


Mulla on jo nyt etukäteen hieman haikea fiilis siitä että huomenna on jouluaatto ja joulukalenterin viimeinen päivä,  entä teillä? Oon tehnyt niin ison työn että ajatus siitä että ei ole kiire lakata kynsiä kuulostaa ihan hassulta. Uni velkaa on tullut kerättyä aivan mieletön määrä kalenteri- ja joulukiireiden summana mutta ehkä ehdin niitä nukkumaan ensiviikolla vähän pois.
Nyt vielä viimeisten järjestelyjen pariin niin joulu voi vihdoin alkaa :)

Oikein hyvää aaton aattoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.