tiistai 18. joulukuuta 2018

Luukku 18: Samiskynnet Frozen

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00.

Ollaan tehty Lauran kanssa syksyn aikana kahdet samiskynnet ja kun Laura kysyi tehtäisiinkö joulukalenteriin vielä yhdet olin tietenkin mukana. Aikaisemmat samiskynnet voit käydä kurkkaamassa täältä ja täältä.
Teeman tai aiheen keksiminen näille on mun mielestä aina vähän haastavaa. Laura ehdotti Frozenia ja minä kysyin, ai se leffako? :D Jep, just se leffa. Sopi mulle vallan mainiosti sillä onhan Frozen yksi mun lempi disney -elokuvista ja olen ylipääntänsä aina valmis mille tahansa Disneylle.Olen tehtyn aiemmin kahdet Frozen -kynnet joista toiset löytyykin täältä blogista, toiset vaan instasta. Molemmissa on silloin esiintynyt Anna ja Elsa joten tiesin että tällä kertaa on tehtävä jotain muuta. Ei silleen että kukaan pakottaisi tekemään muuta, mutta ajattelin vaihtelun virkistävän.

Päädyin sitten lakkaamaan Olafin ja lumivauvoja. Nämä Olafin pikkuveikat olivat meillä kovassa suosiossa kun olin raskaana ja juteltiin siitä että pikkuveikka syntyy :)


Frozen tuo värinä mulle mieleen aina sinisen ja lakkauksen pohjalle valitsin Wild & Mildin uutuuden 10 Cool Idea, Silk Effect kokoelmasta.

Etusormen ja pikkurillin kynsiin olen tehnyt leimadecalit Moyran 71 Frozen laatasta, mikä jo nimensä puolesta oli ihan täydellinen valinta tähän lakkaukseen saati sitten että toi kuviokin on ihan mahtava.
Peukalon, keskisormen ja nimetömän kynnet olen maalannut vapaalla kädellä akryylimaaleja käyttäen. Katsoen samalla mallia tästä kuvasta.


Pikkuveikat olisin voinut tehdä hieman isommiksi sillä nyt niiden muotoa, silmiä ja suuta oli erittäin vaikea maalata. Käytän SoNailiciousin 01 warrior sivellintä joka aivan huikea kaikkiin pieniin yksityiskohtiin kuten näiden maalaamiseen mutta silti aloin haaveilemaan vieläkin pienemmästä siveltimestä. Onko sellaista olemassa tai uskaltaako tuota trimmata vähän? Siinä vasta kysymys.

Tykkään näistä ihan sairaasti enkä tahdo ottaa näitä pois ollenkaan :D
Haaveilen myös kynsistä joissa on jokaisessa sormessa tuo leimakuvio koska se on todella kiva. Toivotaan huurteista talvea jotta ehdin ottamaan kaiken ilon irti Frozen laatasta.

Ja käykää toki kurkkaamassa Lauran lakkaus!

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peelable Base Coat
Wild&Mild - Silk Effect - 10 Cool Idea
Moyra - 71 Frozen laatta, SP 06 Black ja SP 07 White
SoNailicious - 01 Warrior sivellin
Akryylimaaleja
Essie - Gel SetterMikä on teidän lempi Disney-leffa?
Entä onko samiskynnet ollut kiva konsepti?

5 kommenttia:

 1. Noi lumivauvat on ihanat <3 Ja kiva et Olaf sai kans omat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ne on muodottomia klöntejä 😂 kriittinen much? Lellona oli kyl aamusta silleen "hetkonen, pikkuveikkoja!?" Ja oli kyl kiva tehdä Olaf kynnet :)

   Poista
  2. Noni jos Lellona tunnistaa niin sit on hyväksytyt :D Älä oo niin kriittinen!

   Poista
 2. Aivan ihanat ja vitsit nuo leimadecalit <3

  VastaaPoista
 3. Söpöt <3 mä meinasin kanssa tehä pikkuveikkoja :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.