sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Luukku 16: Kolmas karkkikeppi

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Joskus käy niin että kaikki epäonnistuu ja kynsien lakkaamisesta ei tule sitten yhtään mitään.
Näiden kynsien kanssa oli niin paljon ongelmia että mietin jo että en edes tee niitä loppuu saati julkaise niitä valmiina. Tässä sitä kuitenkin ollaan lakkauksen kanssa joka on tuskan ja turhautumisen täydeltä tehty.
Lakkasin kynsilleni ensimmäisenä kaksi kerrosta Kiara Skyn Dream Illusion lakkaa joka on aivan ihana rubiinin punainen glitterlakka. Lakka sopii sopii täydellisesti joulun aikaan jo onkin vakiinnuttanut paikkansa mun "joululakka" suosikeissani. Tästä syystä en osannut odottaa että lakkauksessa voisi vielä mennä vinkisin vonksin sillä olin niin tyytyväinen tähän tällä kertaa valitsemaani lakkaan.Halusin tehdä itselleni Candy Cane -lakkauksen mutta siitä ideasta lähtien aika moni juttu oli alamäkeä.
Aloitin yritykset siitä että laitoin kynsilleni raitavinyyleitä ja lakkasin valkoisella niiden päälle. Vinyyleitä pois ottaessa lakka levisi, sitä oli vinyyleiden alla ja muuta ikävää. Poistin jo tekemistäni kahdesta kynnestä lakkaukset ja siis onneksi käytän UNTia niin lakkojen poisto oli nopeaa ja vaivatonta. Sen jälkeen lakkasin kynnet uudelleen Dream Illusionilla ja menin nukkumaan ärsytystäni pois. Tätä kirjoittaessa yritinjopa miettiä milloin viimeksi olen edes käyttänyt vinyyleitä ja blogista löytyy postaus tammikuulta 2017 joten ei ehkä ihme että ei onnistunut oletetusti

Seuraavana päivänä ajattelin kokeilla eri lähestymistapaa ja kaivoin esille silikonimattoni. Kun kerran rakastan leimadecaleita niin vinyylidecaleiden teko on varmasti yhtä helppoa, ajattelin.
Ei, ei ollut. Lakkasin pohjalle kerroksen läpinäkyvää lakkaa niinkuin aina leimadecaleita tehdessäni ja se taisi olla päivän pahin virhe. Vinyylien poistovaiheessa ne repivät mukanaan myös kirkkaanlakan ja vähän valkoista jaa vähän toista vinyyliäkin. Yritys oli tuhoon tuomittu. Valitin jopa Lauralle että nyt ei mikään onnistu ja hänen antamien vinkkien ansiosta olin valmis yrittämään vielä kerran.Kolmantena päivänä laitoin vinyylit suoraan silikonimatolle ilman kirkasta lakkaa ja annoin niiden kuivua todella pitkään. Se toimi, vinyylien poisto oli helppoa ja kaikki näytti hyvältä. Lakkasin päälle kirkaan lakan ja annoin uudelleen kuivua.

Tuli aika laittaa decalit kynnelle ja vaikeudet jatkuivat. Ne olivat jostain syystä niin paksut että eivät taipuneet oikein mihinkään suuntaan ja olivat siitä syystä lähes mahdottomat asettaa kynnelle. En suostunut luovuttamaan, näitä kynsiä tehtiin jo kolmatta päivää joten oli pakko onnistua.

Sain decalit vihdoin ja viimein kynsille mutta näky oli katastrofaalinen joten otin käteeni nail art siveltimen ja aloin korjaamaan raitoja punaisella ja valkoisella kynsilakalla. Kun tulos oli jotakuinkin kohdillaan lisäsin päälle tuhottoman paljon päällyslakkaa tasoittamaan kaikki mahdolliset epämuodostumat yms. Ja valmista tuli!
TA-DAA! En muista milloin yksien kynsienlakkaus olisi ollut näin vaikeaa. Pari päivää oon jopa miettinyt että en julkaisen näitä ollenkaan mutta sitten tulin siihen tulokseen että kyllä blogiin kuuluu ne epäonnistumisetkin. Lopputuloshan on oikeastaan ihan hyvä vaikka en siitä itse välitäkään.
Tulin myös siihen tulokseen että ensikerralla maalaan kaiken käsin siillä sen homman osaan.

Huolimatta siitä että en halunnut julkaista näitä, ajattelin että käytin näihin aivan liian paljon aikaa vain ollakseni julkaisematta näitä eikä mulla toiseksi olen mitään muuta julkaistavaa :D
Joten olkaa hyvä!

Onko teillä huonoja kynsipäiviä ja mikä silloin on avuksi?

3 kommenttia:

 1. Joskus tuntuu että niitä huonoja kynsipäiviä on enemmän :D no ei tosi, ei vaan jaksa aina koristella. Mullakin on nyt sama Kiara Sky kynsil, on ihan hirmu nätti lakka ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lakkasin lopuks uusiks pelkästään tolla punaisella ja jätin koristelematta :) on se ihana.

   Poista
 2. Ai kauhee :D se on raivostuttavaa, kun ajattelee lakkaavansa kynnet ihan vaan nopeesti ennen nukkumaan menoa ja sit kaikki meneekin pieleen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.