maanantai 13. helmikuuta 2017

Make it pink, Make it blue.

Osallistuin tammikuussa Picture Polishin järjestämään swatch challengeen instagramissa.
Vaihtoehtoina oli valita kolmesta kategoriasta: selfie, lemmikki, kukka.
Valitsin näistä kukat koska ajattelin sen olevan itselleni helpoin, ottaen huomioon että en meillä ei ole lemmikkiä ja oma kuva kynsien kanssa kuulosti vähän liian haastavalta.


Kuvausrekvisiitan kukiksi päätyivät poikani joululahjaksi saamat pinkit tekokukat (kyllä, poikani toivoi elokuusta asti joululahjaksi pinkkejä kukkia <3 Ihanaa että tontut kuunteli.) vaikka meillä olisi ollut aitojakin kuvaushetkellä.
Nämä pinkit kukat sopivat aivan täydellisesti yhteen PPn Sizzlen kanssa, joka on lempipinkkini.

IHANA!!!


Tammikuussa oli myös raskauteni toisen ultraäänitutkimuksen aika, sen jossa on voi olla mahdollisuus saada tietää kumpaa sukupuolta odotaa. Olin kovasti ajatellut vaaleansinisiä ja vaaleanpunaisia kynsiä mutta kun satuin lakkamaan alkuviikosta Sizzlellä tämä idea suorastaan iski kuin salama kirkkaalta taivaalta.
Inspiraation kynsiin sain suoraan Prinsessa Ruususen Make it Pink, Make it Blue kohtauksesta.

Minun onnekseni minulla sattui vielä olemaan aivan täydellisiä Rock Nail Star kynsivinyylejä idean totettauttamiseen. Sizzlen kaveriksi valitsin PPn Bluebirdin, mikä osoittautui oikein loistavaksi päätökseksi. Bluebird peitti Sizzlen yhdellä kerroksella säilyttäen oman sävynsä. Aluksi nimittäin epäilin että sininen pinkin päällä saisi aikaan hieman violetinsävyn tai että superpinkki Sizzle ainakin kuultaisi Bluebirdin alta mutta ei, nämä toimivat aivan loistavasti yhdessä.Sillä se pötköttää, yksi täydellinen pieni vauva minun sisälläni.
Sukupuolen voinkin sitten joskus tulevaisuudessa paljastaa lakkaamalla kynnet jommalla kummalla lakalla tai keksiä jotain muuta, ideoita meinaan on vaikka kuinka monta. Pitäisi vain osata valita tai toteuttaa kaikki!

Mitäs te tykkäsitte kynsistä? Ihan hauska idea vai mitä?

8 kommenttia:

 1. Tosi hauskat kynnet! :) Ja onnea!

  VastaaPoista
 2. Kovasti onnea uuden tulokkaan johdosta!
  Kynnet on kivat ja sähäkät!

  VastaaPoista
 3. kynnet on kivat, mutta en ymmärrä miksi pitää niin sukupuolittaa värejä ja ylläpitää siten haitallisia ennakkoluuloja ja stereptypioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi.
   Kynnet saivat inspiraation elokuvasta, eivätkä millään tavalla kuvasta käsitystäni siitä mitä ajattelen väreistä. En mielestäni edes niin sukupuolittanut tässä värejä, mutta olen pahoillani väärinkäsityksestä.

   Selvennykseksi vielä. Meillä ei pidetä yllä minkäänlaisia ennakkoluuloja ja lapset saavat käyttää minkä värisiä vaatteita tahansa ja leikkiä mitä haluavat sukupuolesta riippumatta.
   Itseasiassa ei edes ole väriä mitä esikoisen vaatekaapista ei löytyisi.

   Poista
  2. "Sillä se pötköttää, yksi täydellinen pieni vauva minun sisälläni.
   Sukupuolen voinkin sitten joskus tulevaisuudessa paljastaa lakkaamalla kynnet jommalla kummalla lakalla tai keksiä jotain muuta, ideoita meinaan on vaikka kuinka monta. Pitäisi vain osata valita tai toteuttaa kaikki!"

   Poista
  3. "Sukupuolen voinkin sitten joskus tulevaisuudessa paljastaa lakkaamalla kynnet jommalla kummalla lakalla"
   Pinkki pojalle, sininen tytölle näin esimerkkinö. Tässäkään kohtaa en mielestäni sukupuolittanut värejä.

   "tai keksiä jotain muuta, ideoita meinaan on vaikka kuinka monta"
   Tämäkin on täysin mahdollista, en ole pohtinut asiaa ollenkaan. Tai olla paljastamatta asiaa ollenkaan, mitä se tänne kynsiblogiin edes oikeastaan kuuluu.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.