perjantai 17. helmikuuta 2017

Frozen kynnet vol.2

Pääsin viime viikolla näkemään Disney on Ice Frozen jääshown. Kiitos ihanan anoppini joka osti minulle ja puolisoni veljen tytölle liput. Saimme viettää ihan kahdestaan kivan prinsessa-illan ja minä olin kaiken lisäksi letittänyt punertavat hiukseni kahdelle letille mistä sainkin aivan ihanan kommentin kuinka Annalta näytän kuusi vuotiaan mielestä :) Se oli ehkä vähän tarkoituskin.

Kuten viime vuoden Disney on Icen jälkeen (postaus täällä), inspiroiduin sitten tänäkin vuonna lakkaamaan kynteni esityksen jälkeen Frozen aiheisesti. Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Picture Polishin Whimsyä mikä on ihana jäisen sininen jossa on seassa kultaisia glass flakkejä. Lakka tuo mieleeni Elsan mekon sekä tietenkin jäälinnan.Viime vuonna onnistuin lakkaamaan lyhyisiin kynsiini ainoastaan päät vaikka olin decalmatolle maalannut hahmot napaan asti. Nyt yritin kovasti pienentää hahmojen kokoa jotta saisin Annasta ja Elsasta enemmän irti.

Anna ja Elsa lakattu akryylimaaleilla. Lumihiutaleet jotain satunnaisia siirtokuvia joita mulla sattui olemaan, samoja kun viime vuonna näin jälkikäteen ajatellen.


Akryylimaaleilla on vaan niin ihana maalata, jonkun pitäisi muistuttaa mua tekemään niin huomattavasti useammin.

Tykkään näistä kyllä todella paljon ja musta tuntuu että olisin ainakin vähän kehittynyt vuodessa. Kasvojen yksityiskohdissa on vielä treenaamista mutta harjoitus tekee mestarin!

Onko joku teistä käynyt katsomassa Disney on Icen? Entä mitäs tykkäätte kynsistä?

2 kommenttia:

 1. Siis nää on ihan uskomattomat! <3 Todella onnistuneet maalaukset, kyllä näissä on kehitystäkin nähtävissä :)

  Mäkin kävin siskon ja siskontytön kanssa Frozen on Icessa, se olikin mun ensimmäinen Disney On Ice -show ikinä! Ihan hassua kuinka innoissani siitä olinkaan, varmaan enemmän kuin moni katsomon lapsista joille se ehkä oli enemmän suunnattu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)
   Se on aina mukavaa kun huomaa että on kehittynyt.

   Mäkin olin ku pikkutyttö karkkikaupassa. Hyvä kun en kattoon pomppinut ku anoppi ehdotti että lähtisinkö :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.