maanantai 23. tammikuuta 2017

2016 Best Nine (on instagram)

En blogannut viime vuonna enää lokakuun jälkeen sillä tein syyskuun lopussa positiivisen raskaustestin ja raskauspahoinvointi yllätti minut totaallisesti. Nyt raskauden puolivälissä pahoinvointi alkaa helpottamaan mutta kärsinkin sitten kaikesta muusta mitä raskaus tuo tullessaan kuten väsymyksestä, liitoskivuista ja harjoitussupistuksista. JEE! Esikoisesta ei ollut ollenkaan näin rankkaa alkuraskautta joten olenkin ollut ihmeissäni siitä kuinka huonovointinen olen nyt ollut.
Toivottavasti olo tästä kuitenkin helpottuu ja blogivuosi 2017 olisi oikein antoisa.

Startataanki siis vuosi 2017 kurkkaamalla vielä vähän viime vuoden lakkauksiin. Esittelyssä instagramin yhdeksän tykätyintä lakkaustani vuodelta 2016.

9. Picture Polish Holo on Top

Tässä lakkauksessa käytin kaksi kerrosta PPn Holo on Toppia ja leimasin mustalla Konadin leimauslakalla.

8. Miittikynnet

Huhtikuussa olleen kynsimiitin lakkaus teema oli värikäs joten minähän käytin värejä sitten oikein kunnolla. Tein leimadecalin ja väritin sen kynsille laitettuani vesivärilakoilla. Tarkemmat tiedot löydät tästä postauksesta.

7. Sunflower 


Picture Polishin kesäinen Sun flower pääsi poikeusiinsa kun tein tämän lakkauksen jossa oli sun flowerilla väritetyt auringonkukka leimadecalit. Näistä kynsistä tein myös youtube videon jonka voit katsoa täältä.


6.-5. Galaxy Euroviisukynnet

Tein Euroviisu-teemaan sopivat kynnet. Isäntämaa oli viime vuonna ruotsi joten siitä johtuen ruotsinlippu sydän. Pohjana toimi mielestäni erittäin onnistuneet galaxykynnet.


4. Ruusujen väritystä.


Yksi lempparitekniikoistani on ehdottomasti leadlighting ja sen näkee myös näissä kynsissä.


3. Diamonds

Alkuvuodesta osallistuin instagramissa järjestettävään Weekly Nail Art Challengeen #WNAC2016
Tammikuun 15. päivän teema oli Diamonds ja tämä oli se mitä sain aikaan. Minulla ei ole kynsistä postausta joten kerron lyhyesti miten ne on tehty.
Hopea lakka on Golden Rose Holiday nro 51 ja shimmerinen nude Essencen 35 Engaged, molempia kaksi kerrosta. Essencen päälle lisäsin vielä hopeisia strasseja jotta Diamond teema toteutuisi.


2. Roosa nauha -kynnet


Tykkään tehdä teemakynsiä ja nyt muutamana vuotena peräkkäin tehnyt roosa nauha teemaiset kynnet lokakuussa roosa nauha päivän aikoihin. Tänä vuonna inspiroiduin suuresti tuosta Michael Monroen suunnittelemasta nauhasta.


1. PP Holo on Top Video


Vuoden 2016 tykätyin kuvani instagramissa ei ollutkaan kuva vaan 30 sekunttia kestävä pikavideo tästä youtube videosta. Lakkaus on sama kun yhdeksänneksi tykätyin kuvani.Siinä oli 2016 parhaat yhdeksän instagramissa. Muutama oma suosikkikin pääsi tälle listalle. Mitäs te tykkäsitte ja mikä ois teidän lemppari näistä? 

4 kommenttia:

 1. Kaikki on tosi hienoja, mut noi sulkakynnet on mun lempparit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulkakynnet on kyllä ehdottomasti omatkin lempparit :)

   Poista
 2. Ihanat noi Euroviisukynnet!! Oon vähän fani ja miehen työn puolesta oltiinkin Tukholmassa viime vuonna paikalla :) Hyviä muistoja siis tuosta visuaalisuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä oon aika tosi fani :D
   Vähän oon kade että oot päässy paikalle viime vuonna, uskon että oli varmasti hyvä reissu ja tietenkin ihanat muistot.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.