sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Luukku 9: Piparkakkupojat

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Tiedättekö, postaustahtini on jo yhdeksän päivää ollut niin hurja että kohta en edes tiedä mistä kirjoittaisin :D Lisäksi yritän käyttää kaikkia talven ja joulun värejä tasaisen monipuolisesti mutta jotenkin tuntuu että lakkaukset ovat joko punaisia tai sinisiä. Tämän päivän luukusta ei kuitenkaan paljastu kumpaakaan väriä sillä keksin PIPARIT!Ruskea on väri jota lakkakokoelmassani on kaikista vähiten. Keskiruskeaa omistan todellakin tämä yhden lakan joka on apteekista saatavaa Sensinity merkkiä. Oletteko kokeilleet?
Sensinity on tuoksullinen minikynsilakka 7ml pullossa. Lakkoja on laaja värivalikoima ja ainakin ne muutamat mitkä omistana ovat hyvin pigmenttisiä.
Tämä sävy peitti yhdellä kerroksella ja se sopi täydellisesti piparkakkuihin.


Ongelmia tuotti kuitenkin se että tajusin etten omista piparkakkuleimaa, kunnollista ainakaan. Moyran 36 Winter is Coming laatasta löysin kuitenkin pienen yksittäisen piparkakkupojan ja päätin tehdä siitä kokokynnen piparkakkuleimat.


Leimasin pienen piparkakkupojan kynsilleni yhteensä 25 kertaa ja se oli todellakin vaivan arvoista.
Näistä tuli juuri sellaiset kun olin kuvitellut tekeväni edes tajuamatta että en omista leimaa missä on kasa piparkakkupoikia.Lopuksi lisäsin kynsille mattapäällyslakkaa ja luulen että pidän matatusta versiosta enemmän. Mitäs mieltä te olette?

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel off base coat
Sensinity - 40 Chocolate
Moyra - 36 Winter is Coming
Moyra - SP 07 White
Glisten & Glow - Top of Heaven ja Matte Top Coat


Nyt tekee mieli pipareita ja glögiä. Hyvää sunnuntaita!8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, mies sano että hän vois vaikka syödä mun kynnet xD

   Poista
 2. Vähänkö söpöt <3 mä tykkään kanssa matatuista enemmän (:

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Pitäis itekki joskus kokeilla tehdä jostain yksittäisestä kuvasta kokokynnenleima :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyl semmonen juttu et kannattaa kokeilla uudestaankin vaikka 25 kertaa yhden kuvan leimaaminen kuulostaakin ihan hullulta :D Leimadecalinakin vois toimii hyvin.

   Poista
 4. Mä tykkään tosta matta versiosta enemmän :D Vitsi et on söpöt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.