torstai 20. joulukuuta 2018

Luukku 20: Lakkaushaaste: Joulukuusi

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00.

Tänään on vuorossa kynsivaihtarit lakkaushaaste, niin kuin joka kuukauden 20. päivä, heinäkuusta alkaen. Jos et vielä tiedä mistä on kyse niin, kynsivaihtareiden idea on että useampi bloggaaja lakkaa kynnet samalla aiheella ja/tai koristelutyylillä ja postaukset julkaistaan samaan aikaan samana päivänä.

Nyt joulukuussa saatiin vielä huikea määrä osallistujia. Käy kurkaamassa kaikien muiden lakkaukset alla olevista blogilinkeistä :)
Dioriina
Nails to photos
Charming Nails
Timantteja Kynsillä
Tinkerbell's nail diary
Ihastukset
Strokes of ColorKoska on joulukuu teemakin on jouluinen, tällä kertaa joulukuusi. Joulukuusen täytyy löytyä edes yhdestä kynnestä mutta tyyli on vapaa.
En tiedä johtuuko tämä siitä että olen lakannut jo 15 jouluaiheiset kynnet mutta ispiraatio meinaa olla jo vähän hukassa. Luulin että tämä lakkaushaaste olisi kuitenkin helppo kun aihe oli jo annettu valmiiksi mutta toisin kävi. Mulla oli niin monta joulukuusi -leimakuviota siis useita varmaan viidessä eri laatassa että meinasi tulla ihan päättämisen vaikeus. Lisäksi olin lakannut tätä haastetta varten joulukynsikynnet jo aiemmin mutta ne kuvat ovat edelleen hukassa. Joten lakkasin uudet, erilaiset ja täytyy sanoa että tykkään näistä enemmän.Kuten jo melkein saattaa arvata tein leimadecalit. Lakkasin kahdenlaisia decaleita silikonimatolle kun en ollut ihan varma kummasta tykkäisin enemmän. Lopulta päädyin näihin Moyran 71 Frozen laatasta löytyviin kuvioihin joissa on kuusia, tähtiä ja lumihiutaleita. Leimasin kuvion mustalla ja väritin kuuset Picture Polishin Mossylla ja tähdet Picture Polishin Poohilla. Etu- ja pikkusormeen lakkasin kaksi kerrosta Mossya.


Vaikkei näiden kynsien pääpaino niinkään ole joulukuusissa niin kuusi kriteeri täyttyy kuitenkin 10 kuusen voimin. Tykkään lopputuloksesta todella paljon.

Sellainen oli vuoden viimeinen lakkaushaaste -postaus, ensi vuonna jatketaan. Aikaisemmat postaukset voit vielä käydä kurkkaamassa täältä: heinäkuu, syyskuu, lokakuu ja marraskuu.
Mitäs olette tykänneet haasteesta jossa useampi kynsibloggaaja lakkaa kynnet samalla teemalla?

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peelable base coat
Color Club - One-Step French Tip
Picture Polish - Mossy ja Pooh
Moyra - 71 Frozen laatta ja SP 06 Black
So Nailicious - 01 Warrior sivellin
Glisten Glow - Top of Heaven


Me vielä pohditaan tuleeko meille jouluksi joulukuusi.
Tuleeko teille?

10 kommenttia:

 1. Vähän toi Mossy on ihana <3 Ja noi kuuset on niin söpöt! :D

  VastaaPoista
 2. Hei vitsit miten hienot! <3 Sä teet aina niin upeita leimadecaleita <3

  Tää haastekin on niiin kiva, pitää varmaan itsekin lähteä mukaan tähän, jos vielä mahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja mukaan vaan, voin lisätä sut meidän ryhmään jos haluut!

   Poista
 3. Ihana kun jaksat tehdä decaleita niin usein. Tosi kiva tulos!

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja vähän erilaiset, silti niin hienot <3

  VastaaPoista
 5. Voi kun tuo Mossy on kyllä upean näköinen! Tykkään sitä kovasti ihailla aina kaikkien muiden kynillä, omilla en oikein osaa väriä kuvitella. Tämä on ollut kyllä todella kiva haaste, vaikka tulinkin vasta ihan loppuvuodesta mukaan ja inolla ootan jo ensi vuoden teemoja. :)

  VastaaPoista
 6. Tämä teidän haaste on tosi kiva! Upeat on Sinunkin kynnet! Mukavaa joulun odotusta! Ei ole enää montaa päivää :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat! :) Tuo leima on nätti ♥

  VastaaPoista
 8. Niin ihanat <3 mä en jostain syystä edes ajatellu leimaavani tähän haasteeseen :D mä haluun nähdä ne sun toiset joulukuusikynnet kanssa ku se tikku nyt löyty!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.