lauantai 20. lokakuuta 2018

Lakkaushaaste: Syksyiset leimadecalit

On lokakuun kynsivaihtareiden aika! Musta on ollut nyt muutaman kuukauden aikana kun kynsivaihtarit on ollut olemassa hauska huomata kuinka kuukausi alkaa olla loppusuoralla kun näiden postausten on aika nähdä päivänvalo. Laittaa kuukauden jotenkin järjestykseen kun on näinkin tarkasti ajoitettu juttu.

Uusi täällä? Kynsivaihtarit lakkaushaaste on muutaman kynsibloggaajan haaste jossa joka kuukaudelle on oma aihe, koristelutyyli ja joskus jopa lakkauksen väri. Postaukset tulee kaikilla joka kuun 20. päivä klo 6.00. Instagramista meidät löytää hastageillä #kynsivaihtari ja #lakkaushaaste.


Tämän kuukauden aihe on syksy ja koristelutyylinä leimadecalit, lisäksi sovittiin pääväreiksi oranssi ja ruskea.
Mä tein pohjalle vähän niinkuin liukuvärin käyttäen Essencen 68 Free Hugs, OPIn Orange You Stylish! ja Essencen 66 Shade Of Happiness lakkoja ja viuhkamaista fan brush sivellintä.

En muista että olisin koskaan tehnyt tällä tavalla kynsiä, mikä on todellakin ihme kun olen harrastanut kynsikoristeluja tietoisesti jo yli 7 vuotta. Näistä tuli ihanat ja mulla on jo mielessä useampia ihania väriyhdistelmiä joita voisin näin toteuttaa.


Ihanat vaahteranlehti leimat valitsin Moyran leimauslaatasta 55 Fall  ja väritin ne Picture Polishin Autumn lakalla. Tossa Moyran laatassa on useita ihania syksyyn liittyviä kuvia, paljon lehtiä ja esim tässä postauksessa nähdyt kurpitsat. Mä jopa lakkasin toiset syksyiset leimadecal kynnet ennen näitä mutta ne ei mielestäni olleet taarpeeksi oranssi-ruskeat tähän haasteeseen joten lakkasin uudet.


Syksyssä kauneinta on ehdottomasti ruska. Oikeesti rakastan sitä kuinka luonto alkaa vaihtamaan väriä. Tykkään siitä kun just esim. vaahterapuut saattaa olla vihreä-kelta-oranssi-ruskeita. En koskaan oo oikein osannut päättää mikä on mun lempivuodenaika mutta  mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän olen alkanut epäilemään että syksy vois ehkä olla se. 


Lisää syksyisiä kynsiä pääset ihastelemaan seuraavista blogeista
Timantteja kynsillä
Tinkerbell's nail diary
Dioriina

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel off aluslakka
Essence - 66 Shades of Happines ja 68 Free Hugs

OPI - Orange you Stylish
Moyra - Stamping Plate 55 Fall
Picture Polish - Autumn
So Nailicious - Warrior #01 nail art sivellin
Glisten & Glow - Top of Heaven päällyslakka (made excusively for CesarsShop)Mikä on teidän lempivuodenaika?

10 kommenttia:

 1. Wau, täydelliset syksykynnet 😍
  Mä en oo koskaan osannut päättää omaa suosikkivuodenaikaa, sillä kaikissa on jotain ihanaa ja vielä visuaalisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kun en oo ainoo joka ei oo osannut päättää. Tuntuu et se vaan on sellanen tosi yleinen kysymys mitä on aina koulussa ja muualla kysytty. Kaikissa on kyl jotain erityistä :)

   Poista
 2. Ihan selkeästi kynsistä huokuu syksy <3 Itse olen tänä vuonna hieman lämmennyt syksylle, olen meinaan ihan täysin kesäihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva että syksykin on alkanut lämmittämään. Oisko muuten johtunut siitä kun oli poikkeuksellisesti lämmin syksy ja syyshäät?

   Poista
 3. Oi miten ihanat! <3 Mä oon kans muutaman lakkauksen tehnyt viuhkasiveltimellä ja aina tulee kyllä tosi kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi paljon eri koristelutekniikoita mitä aina välillä ihan unohtaa kun käyttää niitä omia perustapoja aina. Nytkin ajattelen että tätä pitää viel kokeilla uudestaan mutta senkun näkis millon muistan :D

   Poista
 4. Voi että noi lehdet on kauniit! Syksy saattaa olla täälläkin top 2. Just värien takia. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.