tiistai 9. lokakuuta 2018

Halloween kurpitsat

Facebookin Kynsikoristelut ryhmässä pyörähti nyt lokakuussa käyntiin kuukausihaasteet. Homman nimi on se että joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina ryhmään ilmestyy uusi albumi johon kyseisen kuukauden teemakynnet voi laittaa ladata. Osallistua voi aina seuraavan kuukauden teeman julkaisuun asti eli seuraavan haasteen alkaessa edellinen vähän niinkuin sulkeutuu.
Miltä kuulostaa?

Tällä haasteella on tarkoitus herätellä ryhmään vähän lisää eloa ja aktiivisuutta sillä kynsirintamalla on alkanut olemaan vähän hiljaista niin bloggaajien kuin harrastelijoiden keskuudessa. Me included.


Lokakuun haasteen teemana on Halloween ja niinpä lähdin toteuttamaan vuoden ensimmäisiä Halloween kynsiä. Moyra ihana 55 Fall leimauslaattassa oli muutama halloweeniin sopiva kuva joista sitten valitsin irvistävät kurpitsat.


Lakkasin kynnet ensin Essien mustalla lakalla ja koska halusin vähän jotain ekstraa leimasin kurpitsat Moyra valkoisella leimauslakalla ja väritin ne Essien keltaisella ja oranssilla Silk Watercolor lakalla. Näin kurpitsat saivat vähän eloa itseensä eivätkä ole pelkästään leimatut.


Lopuksi lisäsin vielä kerroksen Glisten&Glown mattapäällyslakkaa, mikä sai mut taas muistamaan kuinka paljon tykkäänkään mattakynsistä. Jostain syystä muistan tehdä mattakynsiä aivan liian vähän mutta näihin halloween kynsiin se sopii aivan loistavasti. Glisten&Glown mattapäällyslakka on vielä mielestäni ihan huippu, paras mitä ikinä oon käyttänyt.

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel off Base coat
Essie - Licorice
Moyra - Stamping Plate 55 Fall
Moyra - Valkoinen leimaus lakka
Essie - Silk Watercolor - Muse, Myself ja Art New-Beau
Seche Vite - Pikakuivattava päällyslakka
Glisten&Glow - Matte Top Coat


Kaikki hankittu CesarsShop.fi

Mitäs tykkäätte Halloween kynsistä? Entä kumpi voittaa matta vai kiiltävä?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiios! Vaikka ei niiden oo tarkotus olla söpöt vaan hirmu pelottavat :D

   Poista
 2. Hirmu kiva lakkaus<3 Nyt on ollut kyllä älyttömän hiljasta ja moni blogi on tainnut lopettaakin, kun mitään ei ole moneen kuukauteen kuulunut. Tosi kiva haaste, saa nähdä moniko osallistuu :D Siellä ryhmässä kuitenkin on aika paljon porukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kynsitrendi ei ole enää ihan niin pinnalla kun se oli muutama vuosi sitten, siksi taitaa olla aika hiljaista. Harmi sinällään kun itse on kuitenkin ihan yhtä intohimoinen, mutta toivotaan että tästä vähän noustais.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.