tiistai 16. lokakuuta 2018

I love Cesars 2018

Heips, pahoittelen sitä että tää postaus tulee vasta nyt. Olin suunnitellut julkaisevani tämän aikaisemmin mutta se että meidän pöytäkone meni joku aika sitten rikki ja eletään yhden läppärin varassa vähän hankaloittaa asioita.
Mutta sen pidemmittä puheitta siirrytään itse asiaan!

©CesarsShop

CesarsShopissa aka Kynsilakkataivaassa järjestetään tällä viikolla tiistaista sunnuntaihin kestävän I Love Cesars tapahtuma. Joka päivä liikkeessä on toinen toistaan huikeampia tarjouksia ja jokaisen päivän päätteeksi arvotaan käviöiden kesken joku ihana palkinto. Kyllä kuulit oikein, Arvonta joka päivä!
Kokosin tähän postaukseen teille Cesarsin mainoksista vinkit siitä mitä viikon aikana tapahtuu ja mitä kannattaa lähteä metsästämään.


TIISTAI on manikyyripäivä jolloin on mahdollisuus päästä tekemään itsellensä tavallinen tai ranskalainen manikyyri.
Tiistain supertarjous on valikoima 4 x NCLAn kynsilakkaa 20€!
Arvonnasta joku onnekas voittaaa Kiara Sky kynnet (arvo 60€)

Edit: Aivan upea ensimmäinen päivä takana. Minä hääräilin liikkeessä 4 tuntia järjestellen hyllyjä ja muissa asioissa autellen :) Lopuksi sain vielä toimia onnettarena päivän arvonnassa.

KESKIVIIKKONA sukelletaan geelilakkauksen saloihin NCLA-Gelous merkin kanssa.
Keskiviikon supertarjouksessa on puhdistuslappurulla (500lappua) VAIN 5€.
Kävijoiden kesken arvotaan Konad Spesial Set (arvo 50€)

TORSTAINA on mahdollisuus päästä tutustumaan leimaamiseen. Oletko aina halunnut oppia leimaamaan vai haluaisitko kenties kehittyä siinä ja oppia uuden tavan? Torstaina luvassa ainakin leimauksen alkeita, folioleimausta ja leimadecalien tekoa joten nyt jos koskaan on oikea aika tulla kurkkaamaan mistä leimaamisessa on kyse.
Torstaina tarjouksessa on Essien kynsilakat 5€ ja arvonnassa Glisten & Glown Top of Heaven päällyslakka sekä kynsinauhaöljy.


PERJANTAINA testataan Kiara Sky Dip Powder systeemiä. Dip Powderin kanssa vaan taivas on rajana. Nyt todellakin kannattaa hyödyntää mahdollisuus ilmaiseen opastukseen.
Jos kiinnostaa niin Dip Powderista voit kurkata jo etukäteen videon mun hääkynsipostauksesta jossa näytän kuinka teen huollon.
Perjantain tarjouksessa kaikki NCLA tuotteet -50%, aivan huikeeta ja päivän päätteeksi arvotaan Kagan geelilakka-aloituspaketti 9W lampulla (arvo 70€)

LAUANTAI kuten kuuluukin on takuulla ihan superpäivä. Teemana on Nail Art ja pääset testaamaan kaikkia ihania Moyran Nail Art uutuuksia 😍 Sen lisäksi CesarsShopissa on lauantaina kaksi keikkaa!
Klo 16. Pete Koski vetää akustisen keikan ja klo. 19. vuoron saa OHYESSHESABITCHBUTNOTYOURS ihan uskomatonta. Suosittelen todellakin tulemaan paikalle.
Launtaina tajouksessa on Color Clubin kynsilakkoja -50% (ei Holo Hues, Mood Change yms.) ja mikä parasta päivä huipentuu viikon jättiarvontaan joka on 100€ lahjakortti Kynsilakkataivaaseen, tätä ei kannata missata.

Eikä tietenkään unohdeta lapsia, sillä SUNNUNTAI on lasten päivä. Luvassa lakkausta lasten vesipohjaisilla kynsilakoilla sekä kynsitarroja ja siirtokuvia. Sunnuntaina tarjouksessa ovat Milv-siirtokuvat 1€ (norm. 2€ kpl). Viikon viimeisestä arvonnasta voit voittaa itsellesi 50€ arvoisen lahjakortin Old Tea Shopiin, täydellistä syksyn kylmeneviin iltoihin.Kaiken tämän lisäksi liikeessä ja nettikaupassa on muita upeita tarjouksia joka päivä.
China Glaze - kynsilakat 5€
Top of Heaven -pikakuivattava päällyslakka -20%
Kiara Sky Dip Powder -aloituspaketit ja kaikki väripulverit -30%
Konad -leimauslaatta 1,60€ (norm. 4€) Square-laatta 3,45€  (Norm. 6,80€)
Moyra -leimauslaatta 6,90 (norm. 8,90)
NCLA Beauty -huulipuna
ja paljon muuta!

Mä yritän itse ehtiä paikalle mahdollisiman monena päivänä, sillä tarjoukset on niin hyviä etten halua missata niitä. Lisäksi olen luvannut tarjota auttavan käteni torstaina koko päiväksi jos Satu jotain apua kaipaa.
Tulkaa siis moikaamaan!


Lakkauksessa käytetyt tuotteet
UNT - Peel off aluslakka
Essie - Licorice
RaPaints - valkoinen ja punainen akryylimaali
SoNailicious - Warrior #01 sivellin
OPI - Romanticly Involved
Seche Vite pikakuivattava päällyslakkaKuka on innoissaan I Love Cesars tapahtumasta?!
Postauksessa on käytetty suuri määrä linkkejä mutta ne ovat vain teitä auttaakseen enkä hyödy niiden klikkailusta mitenkään.

Tapahtumaa sponsoroi
NCLA Los Angeles, Moyra, Ruohonjuuri, Old Tea Shop, Death Before Decaf ja Arctic Super Foods.

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon leimailuavusta tänään!!! Ja Cesars kyllä hemmottelee faneja tällä viikolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos itsellesi! Musta oli todella kivaa olla auttelemassa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.