tiistai 23. lokakuuta 2018

Viikonlopun messukynnet

Messuviikonloppu on taputeltu ja pari päivää on kyllä mennyt akkuja ladatessa. Kun on tämmöinen kotihiiri niinkuin minä nii se että on ohjelmaa viikon jokaiselle päivälle ottaa vähemmästäkin voimille. Ihanan antoisaa siitä huolimatta ja nautin olostani niin I Love Cesars kuin I Love Me messuhulinoissa.Olin lakannut viikko sitten keskiviikkona kynteni Color Clubin Harp on It lakalla ja torstaina Cesarsilla oli tarjouksessa iso kasa OPIa ja Essietä. En voinut vastustaa kiusausta kun minulta puuttuvat Silk Watercolor lakat olivat alessa. Siispä toteutin nämä koristelut Harp on Itin päälle heti torstai-iltana ihanilla uutuuksillani.Lakkasin Essien Silk Watercolor lakoilla Pen & Inky, Highest Bidder ja No shrinking Violet, kolme pystyraitaa kynnelle ilman mitään häivyttämistä sillä ne sulautuvat keskenään yhteen niin hyvin. Päälle leimasin Moyran 56 Celebration 2 laatasta siksak kuvion joka kynnelle.

Lopuksi viimeistelin lakkauksen Glisten & Glown uudella Top of Heaven päällyslakalla joka antoi aivan upean kiillon, kuivui nopesti eikä levittänyt leimauksia. Kuinka siistiä että tämä päällyslakka on tehty yksinoikeudella CesarsShopille!Mulle tuli sellanen olo että en oo hetkeen tehnyt näin makeita kynsiä. Tosi yksinkertaiset toteuttaa mutta näyttävät jotenkin paljon monimutkaisemmalta ainakin omasta mielestäni. Tosta pohjasta tulee kans mieleen vähän joku duochrome tai multichrome joista en yleensä niin välitä.


Näillä kynsillä selvisin melkein koko messuviikonloppu ja vaikka näistä kovasti tykkäsin en malttanut sunnuntaina Cesarsilla käydessäni olla testaamatta Moyran uutuuslakkoja joten nämä joutuivat väistymään niiden alta.


Käytetyt tuotteet:
Color Club - Harp on It
Essie - SILK WATERCOLOR - Pen & Inky, Highest Bidder, No Shrinking Violet
Moyra - Leimauslaatta 56 - Celebration 2
Moyra - Musta folioleimauslakka
Glisten & Glow - Top of Heaven pikakuivattava päällyslakka (Made exclusively for CesarsShop)
Moyra - Liquid Tape lateksisuoja.


Kuinka teidän viikonloppu sujui? Ootteko yhtä heikkona vesivärilakkoihin kuin minä?

8 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä niin hienot <3 Enpä olisi arvannut, että näissä on käytetty vesivärilakkoja :) Mulla ei itsellä oo koskaan ollut näitä, niiden aikakausi meni silloin aikoinaan mielestäni niin nopeasti ohi etten kerennyt mukaan :D Eihän se toki vieläkään ole myöhäistä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En tiedä kuinka mä näihin oikein hurahdin kun löytyy Opin Sheer Tintsit, Color Paitsit, nämä ja muutamalta muulta merkiltä niin että on kaikki sateenkaarenvärit ja vähän extraa 😂 ja kuten näkyy mun mieletstö niiden aikakausi ei lopu ikinä vaikka moni vois olla erimieltä.

   Poista
 2. Apua miten upeat! <3 Mua vähän ärsyttää, kun satuin Cesarsin messuille lauantaina just sellaseen aikaan ku siellä ei ollut oikeastaan ketään :D En päässyt tapaamaan muita bloggaajia esim. sua! Olis ollut tosi kiva tavata muita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!!! Olis ollut niin ihanaa nähdä. Mäkin tulin Cesarsille kyllä lauantainakin mutta vasta lähempänä neljää. Ens kerralla kun tuut niin ilmoittele :) Ja kiitos.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.