maanantai 10. syyskuuta 2018

Hääkynnet

Elokuu meni aivan hujauksessa, ensimmäiset kolme viikkoa meni häiden järjestämisessä ja loput sitten häistä toipumiseen. Kolme viikkoa olen nyt ehtinyt olla vaimo ja ajattelin että olisi jo korkea aika kertoa hääkynsistäni.

Millaiset hääkynnet sitten olisivat? No, tämä tuntui kesän aikana yhdeltä vaikeimmista päätöksistä ikinä. Tällaisena kynsi-ihmisenä ajattelin että niiden tulisi olla jotenkin erityisen hienot, joten aikaa tämän päätöksen tekoon on käytetty useita tunteja. Mekon ja kenkien osto oli tämän rinnalla helppoja hommia :D

Useita hääkynsi-ideoita kynsillä yhtäaikaa.

Tein kesän aikana todella monet hääaiheiset kynnet jotta saisin osviittaa mistä tykkäisin. Olin useamman vuoden kuvitellut että haluaisin kaikkiin sormiin koko kynnen valkoiset pitsileimat mutta semmoiset lakattuani ne eivät tuntuneetkaan enää hyvältä idealta. Myös baby boomer oli vahva suosikkini ja sitä esiintyikin paljon tämän vuoden morsiammilla ainakin facebookin hääryhmän perusteella.


Lakkasin hääkynteni lopulta perjantain ja lauantain välisenä yönä, mihin morsian muka tarvitsee unta 2,5 tuntia pidempää. Alustava suunnitelma oli tehdä Kiara Sky Dip Powder huolto keskiviikkona ja lakata kynnet torstaina muuta aikataulu hieman kusi ja tein huoltoa perjantai aamuna ennen juhlapaikalle lähtöä jolloin kynsien koristelu jäi iltaan.

Kynsien lakkaus ei kuitenkaan sujunut ongelmitta perjantai-iltana. Aloitin lakkaamalla kynnet NCLAn Sweet as Agavella ja leimasin päälle valkoiset leimat puoleen väliin kynttä sillä luulin sen olevan sitä mitä halusin useiden esimerkki hääkynsien jälkeen. Kuitenkin kun olin saanut toisen käden valmiiksi katsoin kynsiä ja totesin "ei näin" ja otin kaiken pois. Oli aloitettava täysin alusta. Tässä vaiheessa meinasi lievä stressi iskeä ja lakkasin varpaan kynteni pitääkseni sormista hetken tauon. Maailma ei toki kaatuisi jos mun kynnet ei olisi lakattuna mutta mulle se oli äärimmäisen tärkeää.Pää löi tyhjää ja kello kävi, jos halusin saada nukutuksi edes vähän oli toimittava ja nopeasti. Kaasollekin olin jo antanut luvan mennä nukkumaan vaikka hän olisi halunnut olla seuranani loppuun asti.

En tiedä kuinka mutta lopulta päädyin tekemään glitterliun pelkästään Kiara Skyn Natural pulverin päälle. Muistan että olin muutaman kerran kesällä huollon jälkeen ihastellut kuinka kauniilta kynnet pelkän Naturalin kanssa näyttivät ja eräässä instastoryssa pohtinut josko pitäisin hääkynteni niinkin simppelinä, timanteilla tai muulla höystettynä ja niin päätin tehdä.

Glitteriksi valitsin F.U.N Lacquerin 24 Karat Diamondin jonta lakkasin varovasti pienellä siveltimellä saadakseni liukuväri efektin. En ymmärrä miksi en tajunnut tehdä tällaisia aikaisemmin. Mähän rakastan glitterliukua!  Nämä oli kyllä niin nappi valinta, ai että! Olin näihin alusta asti niin tyytyväinen ja rakastunut että ei mitään rajaa.
Nytkin tätä kirjoittaessa 3 viikkoa myöhemmin mulla on samat kynnet, heheh hups! Olen jo ehkä viikon harkinnut huoltoa mutta en meinaa raaskia. 


Itse hääpäivä oli ihan täydellinen eikä vähäiset yöunet haitanneet lainkaan. Saatiin jopa vieraiden kanssa muutamaan otteeseen hyvät naurut mun yöunien määrästä ja siitä että lakkasin kynnet kahdesti yksiä juhlia varten.
Kaikin puolin vaivan arvoinen homma. 

Samalla päätin herättää Youtube kanavani eloon 2 vuoden tauon jälkeen ja tein teille tutoriaalin siitä kuinka tein nämä kynnet, sisältäen Kiara Sky Dip Powder huollon.

Käytetyt tuotteet:
Kiara Sky: Bond, Base, Natural Powder, Seal Protect ja Non Wipe Top Coat
Zoya: Naked Manicure Naked Base
FUN Laqcuer: 24 Karat Diamond
Essie: Gel Setter Top Coat

Mitäs tykkäätte? Saako Youtube videot kannatusta?
Entä kiinnostaisiko kuulla meidän häistä enemmän?

4 kommenttia:

 1. Noi kynnet! En kestä ja haluun niin tulla kokeilee tota Kiara Skytä! Niin kauniit ja just sopivat sun päivään ❤️

  VastaaPoista
 2. Tuntuu, että kaikki menee naimisiin :D Yhtenä viikonloppuna meni kolme "tuttua" ja sitä ennen aika tasaiseen tahtiin on tullut näitä uutisia.

  Miuta kyllä kiinnostaa kuulla häistä enemmän ja se mekko myös kiinnostelee, että minkälainen oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kirjoittelen kyllä mekosta vielä, on vaan jotenkin unohtunut.
   Mulla ei kyllä oo paljoo tuttuja jotka menis naimisiin. Edelliset ennen omia oli 4 vuotta sitten ja seuraavistakaan ei ole tietoja. Vaikka sitten taas toisaalta mulla on kavereita jotka sanoo että kaikki menee koko ajan naimisiin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.