maanantai 17. joulukuuta 2018

Luukku 17: Joulukynsiä vuosien varrelta

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00 paitsi tänään....

Olen ollut 16 päivään niin järjestelmällinen kun vain olla ja voi. Kynsien lakkaus on ollut hyvällä mallilla, samoin kuvat. Postaukset olen viimeistellyt edellisenä iltana sillä tykkään että teksti on ajankohtaista siihen nähden miltä musta juuri sillon tuntuu.
Kaiken sekoitti se että ei oltu viikonloppuna kotona. Olen säilyttänyt kaikkia joulukalenterin lakkauskuvia muistitikulla jotta voin helposti vaihdella kummalla koneella teen postaukset loppuun. En siis omista tietokonetta tai läppäriä itse vaan vaihtelen sen mukaan kumpaa mieheni ei juuri sillä hetkellä tarvitse. Iltaisin se on yleesä läppäri ja päivällä tietokone miehen ollessa koulussa läppärin kanssa.

Nyt on käynyt kuitenkin niin että kyseinen muistitikku on kadonnut jonnekin 😭 
Luulin pakanneeni sen mukaan viikonlopuksi mutta perillä sitä ei löytynyt. Olin onneksi valmistellut viikonlopun postaukset niin hyvin että se ei haitannut. Palattuamme eilen illalla kotiin muistitikkua ei löytynyt mistään, enkä ole sitä vielä tähän hetkeen mennessä löytänyt.
Tämä aiheuttaa suuren ongelman tuleviin postauksiin sillä kuten sanoin, jo valmiiksi lakkaamieni kynsien kuvat ovat siellä ja jos tikku ei jostain ilmesty joudun lakkaamaan kaikkien seitsemän jäljellä olevan päivän kynnet uudestaan sen sijaan että olisin joutunut lakkaamaan vain kahdet.
En halunnut kuitenkaan jättää tätä päivää täysin ilman luukkua joten kurkataan mun aikaisempien vuosien joulukynsiin joista blogissa on nähty vain viime vuoden kynnet.2011 - Vuosi jolloin olen ottanut aivan ennsimmäiset kynsikuvani. Värilliset raskalaiset manikyyrit olivat yksi mun lemppari tapa lakata kynnet ja jouluksi lakkasin punaista ja kultaista. En osannut lakata siitisti enkä selkeästi putsata ylimeneviä lakkoja :D2012 - Olin saanut synttärilahjaksi uusia kynsilakkoja ja muistan käyttäneeni. Kyseiset lakat jopa löytyvät kokoelmastani edelleen joten voin kertoa että vihreä on Wild&Mild 22 Wall Street ja musta 17 Rockerfeller Center. Käytin joulukuusien teippaamiseen maalarinteippiä, myös noihin poikki meneviin osiin. Sillon ei ollut mitään vinyyleitä ja täytyi olla luova :D
Etusormi ja pikkurilli on mielestäni ihan käsin maalattu.
Ylimenevien lakkojen putsaus edelleen hakusessa...2013 - Glitterliuku, Camillan klassikko jo vuodesta 2013. Muistelen että olisin käyttänyt punaista Golden Rose tekstuurilakkaa Holiday 64 ja että kultainen glitter oli H&Mstä. Älkää kysyky kuinka mä muistan.


2014 - Tein käsin maalaten lumihiutaleita siniselle glitterpohjalle joulukuun alussa. Muistan että sinä iltanaa kun lakkasin nämä lunta ei ollut mutta aamulla kun heräsin sitä oli satanut. Se oli hauskaa.

Alemmat olivat sitten ne ns. oikeat joulukynnet. Kuusi on China Glazen It's Alive lakkaa ja luulen että kaikilla kynsillä ois päällä Fairy Dustia.2015 - Pohjalla Essecen Turn the Lights On! Lumihiutaleet on leimattu konadin valkoisella, vaalean sinisellä ja sinisellä leimauslakalla. Laatta oli joku random kuusikulmion muotoinen nimeton laatta.

2016 - Kärsin alkuraskauden pahoinvoinnista eikä blogissa nähty mitään lokakuun jälkeen. Picture Polish julkaisi joulun alla kuitenkin 3 uutta lakkaa joista ostin itselleni Holo Berryn ja Holo Nightin ja lakkasin niillä joulukuussa :)


2017 - Blogissa nähtiin aika monet joulukynnet mutta ei kaikkia. Olin mukana Kynsiblogien joululaulu aiheisessa joulukalenterissa ja multa aukesi luukku kolme kertaa. Ensin nähtiin kahdet Petteri Punakuono -kynnet
Aattona avattiin luukku josta paljastui tietenkin Joulupukki.
Instagramissa osallistuin Picture Polishin järjestämään kilpailuun jonka teema oli Festive. Käytin lakkauksessa Holo on Toppia, Holo Nightia, Bridgetiä ja Mossya.
Lisäksi lakkasin kynnet yhden l
empijoululauluni mukaan, laulun jonka olen useana vuonna esittänyt kirkossa 3. adventtisunnuntaina. 


Nyt täytyy kyllä sanoa että vaikka postaus tulee myöhässä koska suunnitellun postauksen kuvat ovat jossakin hukassa, olen äärimmäissen iloinen että tein tämän postauksen. Multa löytyy kynsikuvia oikeesti 8 vuoden takaa ja ilman tätä pientä vahinkoa en ehkä olisi palannut niin kauas muistelemaan. On kans mahtavaa huomata että jotain kehitystä on tän harrastuksen aikana tapahtunut. Oikeastaan ihan ahdistaa kattoa noita ensimmäisiä ja miettiä kuinka ylpeä niistä on silloin ollut :D
Mutta tämä oli todellakin ihana tehdä ja samalla tuli katseltua myös muita vanhoja kuvia <3

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta, vaikka sen vähän hätäisesti kasasinkin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Vähän kiva nähdä vanhoja kynsiä kans :D

    VastaaPoista
  2. Mun mielest näit vanhoi on aina siisti kattoo, ku näkee sen kehityksen :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.