torstai 13. joulukuuta 2018

Luukku 13: Joulupukki matkaan jo käy

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Tiedättekö joskus on ihan käsittämättömän vaikeaa keksiä otsikkoa. Olen selvinnyt joulukalenterista hienosti ilman ongelmia tähän asti mutta nyt meinasi oikeasti tulla ongelma sillä eihän postausta voi julkaista ilman otsikkoa :D Päädyin sitten joululauluun joka ei liity näihin kynsiin mitenkään, kai.

Inspiraatio näihin kynsiin tuli siitä kun Moyran 57 Winter is Here laatassa oli niin kiva kuvio että mun oli aivan pakko tehdä siitä väritetyt leimadecalit.Lakkasin pohjalle liukuvärin käyttäen Moyran Isistä, Picture Polishin Bluebirdiä sekä Picture Polishin Lakodom lakkoja koska tämmöisestä sini-valkoisesta liukuväristä tulee kovasti mieleen sellainen täydellinen talven ihmemaan jossa on paljon lunta ja kirkas tähtitaivas.
Myöhemmin tajusin että melkein saman liukuvärin tein viime vuonna mun Petteri Punakuono kynsien pohjalle. Lisäksi näistä sais pienellä koristelulla täydelliset itsenäisyyspäiväkynnet, eikä oikeastaan tarvitse edes koristella. Aivan ihana väriyhdistelmä!Leimadecalit tein leimaamalla kuvion ensin silikonimatolle käyttäen Moyran mustaa ja tummanvihreää yhtäaikaa saadakseni joulupukista ja lumiukosta mustat ja kuusista vihreät. Sen jälkeen väritin kuvion muilla Moyran leimauslakoilla. Kuusien taakse lakkasin valkoista kynsilakkaa sillä ajattelin että vihreä ei muuten näkyisi sinisellä pohjalla.

Tykkään tosi paljon tämmöisestä pikkutarkasta värittely hommasta ja ihmettelen kuinka en ole koskaan innostunut värityskirjoista. No, ehkä tässä on tarpeeksi hommaa :DKynsistä tuli kivat ja ne saa mut ajattelemaan aattoiltaa jollain pukki seikkailee ympäriinsä lahjasäkkinsä kanssa. Harmikseni mulle tuli lopulta näitä kuvia katsellessa semmoinen fiilis että etusormesta ja pikkurillistä puuttuu jotain, ihan kuin lakkaus olisi jäänyt jotenkin keskeneräiseksi. Jälkikäteen lisäisin esimerkiksi lumihiutaleita tai kuusia etteivät näyttäisi niin tyhjiltä. Mitä mieltä ootte?

Käytetyt tuotteet
UNT - Peel Off base coat
Moyra - 854 Isis
Picture Polish - Bluebird ja Lakodom
Moyra - 57 Winter is Coming laatta
So Nailicious - #1 Warrior sivellin
Moyra - leimauslakat SP 06 Black, SP14 Dark Green, SP07 White, SP02 Red, SP13 Brown
Color Club - CC coat (joulupukin naama)
Glisten & Glow - Top of Heaven


Onko teistä leimojen tai värityskirjan värittäjiksi?

7 kommenttia:

 1. Värityskirjat on ihania <3 Leimoja en oo vielä kokeillu värittää :D Ehkä pitää kokeilla joku päivä. Tosi söpöt kynnet ja joo sä oot oikeessa et noihin kynsiin vois ehkä lisää jotain. Näyttää kyl vähän tyhjältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimaatko sä edes? :D Tänne treenaamaan nainen! Olin jotenkin haltioissani siitä kuinka hyvin noi decalit onnistu että unohdin muut kynnet ja nyt postausta kirjottaessa tuli melkein paha mieli ku jäivät muka ihan kesken... Ens kerralla sitten xD

   Poista
  2. En vielä :D Joo tuun mielelläni sinne treenailemaan :D <3 Pitää sopia joku päivä :)

   Poista
 2. Minusta nää on kivat näin eivätkä kaipaa muuta kaverikseen :) en itse jaksaisi, älyttömän kivat! Huomio kiinnittyy just leimadecaleihin kun muissa kynsissä ei ole mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Ehkä mä vaan oon semmonem more is more tyyppinen ihminen :D ja luulen että olin näihin ihan tyytyväinen näin kun kerran lopetin mutta sitten kuvia katsellessa ja postausta kirjoittaessa tuli sellanen, hetkonen puuttuuko jotain fiilis.

   Poista
 3. Ihanat kynnet sulla taas! <3 Mä tykkään värityskirjoista, mutta kynsille en taas oikein malta tehdä mitään tuollaista pikkunäpertelyvärittelyä. :D

  VastaaPoista
 4. Hirmu hienot! Musta nää ei kaipaa yhtään mitään lisää :) tykkään itse just sellasista lakkauksista missä koristelut on vaan keskarissa ja nimettömässä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.