torstai 27. joulukuuta 2018

Christmas collaboration

Ei sillä ettenkö olisi lakannut tarpeeksi jouluaiheisia kynsiä mutta kun @nailartpromote  pyysi minua instagramissa mukaan jouluaiheiseen yhteistyöhän en halunnut kieltäytyäkään.

Lakkauksen deadline oli jo 23.12 mutta kaikkien kuvien editoiminen yhteen tietenkin kesti hetken ja sain kollaasin itselleni vastaa joulupäivän iltana enkä jaksanut julkaista pariin päivään mitään. Joudutte nyt siis tyytymään vielä joulukynsiin. Lupaan postata jotain muuta ensi vuonna.


Inspiraatio näihin kynsiin tuli tästä kuvasta.
Meillä oli tarkat ohjeet siitä kuinka lakkaus tuli toteuttaa. Lakkauksen pohja väriksi tuli punainen ja siihen valitsin Sensinity Rosas 16 lakan.

Etusormeen kultaisia tähtiä jotka minä leimasin Moyran 71 Frozen laatasta Moyran kultaisella leimauslakalla. 
Keskisormeen ja pikkurilliin lahjoja, lahjat tein leimadecaleina Moyran 36 Winter is coming laatasta. Leimasin paketit mustalla ja väritin niitä Moyran kultaisella leimauslakalla, NCLAn Let's Get Riot, Chaka sekä Opin Don't Mess With Opi lakoilla
Nimettömään tein kuusen fan brush tekniikalla silikonimatolle josta leikkasin sen sitten kuusen muotoon. Kuusessa käytin Essencen 26 Brazil Jungle, Opin Landscape Artist, Picture Polishin Cactus sekä Opin Don't Mess With Opi lakkoja.

Huolimatta siitä että meillä oli tarkat ohjeet lakkauksen toteuttamiseen niin silti jokainen on onnistunut tekemään omanlaisia, toisistaan erilaisia lakkauksia.
Kaikki mukana olleet neidit voit löytää instagramista mutta luettelen heidät vielä tähän.
@nailsmikeroy14 @thepolishedprof @maja.sloser @nailistayco @dallana_nails @hefersanja @linda165_yt @marnailart @finishwithatopcoat @yeye_rozo @kaye.nailed.it @miss_esmaltes @nellybutler @nailsit   @nail_shocked @carokinomoto @megatuce @nanruz8 @arenitamia @ady_nunez 

Toivottavasti tykkäsitte vielä näistä viimeisistä joulukynsistä ja tästä yhteistyöstä missä olin mukana.
Tämä oli todella mielenkiintoinen juttu ja olen otettu että mua edes pyydettiin mukaan.


Rauhallista loppuvuotta!


Ja jos ette ole vielä huomanneet jouluaaton postauksessa on arvonta joten käykääpä kurkkaamassa ja osallistumassa siihen :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.