maanantai 14. tammikuuta 2019

2018 Best nine (on instagram)

Otin vähän blogilomaa joulukuun uurastuksen jälkeen mutta nyt on aika startata vuosi 2019 myös blogissa. Ennen kuin siirrytään uuteen vuoteen on kiva kerrata vähän edellistä. Tein instagramissa julkaistuista kuvista Best Nine kollaasin ja tässä tulos.


9. Piparkakkupojat


Piparkakkupojat löytyivät joulukalenterin luukusta yhdeksän. Moni luuli että nämä olivat koko kynnen leimat mutta todellisuudessa leimasin 25 yksittäistä piparkakkupoikaa päästäkseni tähän lopputulokseen. Kaiken sen vaivan arvoiset ja niin herkullisen näköiset.


8. Video hääkynsistä


Mun suosikkikynnet 2018 mutta mä olenkin tunteellisesti puolueellinen.
Menin naimisiin elokuussa ja hääkynnet tuottivat stressiä koko alkuvuoden. Lopulta, häitä edeltävänä yönä päädyin lakkaamaan nämä enkä kadu vaikkakin naimisiin mentiin kahden tunnin yöunilla. Tein näistä videon ja sen pääsee katsomaan alkuperäisestä postauksesta sekä youtubesta.

7. Itsenäisyyspäiväkynnet

Joulukalenterin luukusta kuusi löytyi itsenäisyyspäivän kunniaksi tietenkin sinivalkoiset kynnet klassisella glitterliulla joka oli yksi mun tän vuoden lemppari lakkaustyyli.


6. MILV Lumihiutaleet

Rakastuin viime vuonna uudelleen siirtokuviin. Nämä Milvin 3D siirtokuvilla tehdyt lumihiutelekynnet lakkasin joulukalenterin luukkua kymmenen varten kun ensilumi oli vihdoin satanut helsinkiin ja sulanut samantien pois..


5. Viisi Picture Polishia

Picture Polish julkaisi kesäkuussa kuusi uutta lakkaa joista ostin itselleni viisi ja toteutin lakkauksen käyttämällä kaikkia niitä tehden leimadecalit. Aluksi oli vaikeaa keksiä lakkausta jossa käytttää kaikkia lakkoja mutta onneksi löysin toimivan ratkaisun.

4. Picture Polish Pooh swatch

Kun aiheena on Disney en voinut olla lakkaamatta pohjalle Picture Polishin syksyn uutuutta nimeltä Pooh. Lakan swatch kuva sain instagramissa neljänneksin eniten tykkäyksiä. Koristelut maalasin tietenkin nimeä kunnioittaen.


3. Punaista ja kultaista

Helposti toteutettut mutta samalla näyttävät joulukynnet tein kahdella glitter lakalla ja milvin holosiirtokuvilla. Näillä kynsillä vietin joulun mutta jo tapanin päivänä innosstuin lakkaamaan kynnet uudelleen.


2. Halloween

Kelta-puna-oranssin liukuvärin päälle maalasin mustalla akryylimaalilla autiotalo-hautausmaa siluetin. Näillä kynsillä osallistuin myös CesarsShopin lakkauskilpailuun ja voitin 30 euron lahjakortin.


1. I Love Me

Nämä kynnet lakkasin ennen I Love Me messuja ja tämän kuvan alla järjestin instassa arvonnan messulipuista. Olentankin siis että tämä kuva on saanut eniten tykkäyksiä juurikin sen arvonnan takia vaikka se ei osallistumisen edellytyksenä ollutkaan. Ei siinä itsensä rakastaminen on ihan tärkeä teema mutta silti, mutta ei silti ehkä ihan reilu "kisa" muita kynsiä kohtaan :DEttä sellainen Best Nine. Omat suosikkini olisi ehkä olleet vähän erilaiset mutta vaikeahan niitä on oikeasti järjestykseen laittaa.
Kertokaa toki mikä on teidän suosikki näistä vai oliko se kenties joku muu lakkaukseni viime vuodelta.

Lisäksi jouluaattona järjestetyn arvonnan voitti Minna. Tuloksen arpoi random.org.
Olen yhteydessä sähköpostilla. Paljon onnea!


Hyvää viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. 8, 5 ja 3 on varmaan mun suosikit näistä :D Ja mä hypin ilosta kun huomasin tän postauksen ! Welcome back <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvät suosikit sulla kyllä :D ja kiitos kiitos, täällä ollaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.