keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Viisi Picture Polishia

Picture Polish julkaisee nyt uusia lakkoja ennen kun ehdit edes sanoa Picture Polish, joten tämä ei ole uusimman kokoelma esittely.
Kolme viikkoa sitten julkaistiin kuuden lakan kokoelman joista minä hankin itselleni viisi. Tässä he tulevat.

Tämä kokoelma oli aivan loistava ja multa jäi ostamatta vain oranssi Eternal koska ajattelin että oranssi ei niin ole mun väri vaikkakin jälkeenpäin olen ehkä vähän alkanut himoita sitäkin. 

Fancy vaikutti alkuun äärimmäisen paljon Roselta ja minähän lakkasinkin vasemman käteni kynnet Rosella kun lähdin lakkoja ostamaan. Lopputuloksena kotiutin Fancyn koska se oli sinisemmän pinkki kuin vadelmainen Rose.
Princess on täydellinen kylmä sävyinen vaaleanpunainen holohitulalla varustettuna enkä voisi kuvitella lakalle muuta nimeä.
Royal lämmin violetti lakka, aika lähellä Pantonen vuoden väriä 2018. En yleensä ole violetin ystävä mutta lakan seassa olevat holohitulat tekee melkein väristä kuin väristä ihanan. Ai miten niin olen näiden holojen fani?
Destiny hieman murretun sävyinen sini-turkoosi lakka. Picture Polish siniset ja turkoosit vievät laatikossani eniten tilaa ja tämä sai liittyä muiden seuraan sillä samanlaista ei silti entuudestaan löytynyt.
Fresh kirkas neon limenvihreä lakka. Ehdoton must have! Mun tämän kesän ehdoton suosikki.


Halusin tehdä laukauksen jossa käytän kaikkia näitä lakkoja ja se aiheuttikin hieman aivojumppaa ennen kuin päädyin leimadecaleihin valkoisella pohjalla.


Pohjavärinä on NCLAn valkoinen Ask the Magic 8 Ball. Leiman valitsin Moyran Step by Step 58 laatasta ja eikun värittämään. Tämä on kyllä niin terapeuttista hommaa että huh.
Mä yleensä aina ajattelen että katson kynsiä lakatessa jotain ohjelmaa mutta tälläistä lakkausta tehdessä huomaan että ohjelma vaan pyörii taustalla ja siitä on jäänyt suurin osa katsomatta.


Lopputuloksesta tuli itselleni todella mieleinen! Näitä värityksiä täytyy tehdä lisää.


Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel off base coat
ncLA - Ask the Magic 8 Ball
Moyra - musta leimauslakka.
Picture Polish - Fancy, Princess, Royal, Destiny ja Fresh
Essie - gel setter top coat
So Nailicious #1 Warrior sivellin

Mitäs te tykkäätte näistä "vanhoista" uutuuksista?
Tai lakkauksesta johon oli välttämättä tungettava kaikki :D


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.