lauantai 22. joulukuuta 2018

Luukku 22: Vieraileva tähti

Hei kaikki innokkaat joulunodottajat! Tänään kalenterin vierailevana tähtenä esiintyy minä, ihanan bloggaajamme mies, Viljami. Näin ihan alkuun kerrottakoon, etten koskaan ennen ole eläessäni kirjoittanut blogia. Toiseksi kerrottakoon, etten koskaan ennen ole eläessäni lakannut Camillan kynsiä. Kolmanneksi kerrottakoon, että kerran lakkasin omat kynteni, mutta armas vaimoni ei antanut minun esitellä niitä blogissaan kuvien laadun vuoksi. Neljänneksi kerrottakoon, että minulla on tapana kirjoittaa yksinkertaisistakin asioita tarpeettoman pitkästi!Camilla pyysi minulta jo marraskuussa, että tekisin postauksen joulukalenteriin. Minullahan ei oikeastaan ollut asiaan sanomista, joten nyt ei auttanut muu kuin ottaa lakat esille ja ryhtyä hommiin. Valitsin jouluun sopivat värit, punaisen ja vihreän ja lakat taisivat olla Essencen 4 Ever Young ja OPIn Don't Mess With OPI. Tarrat tulivat myös Essencen linjastoilta, jostakin läpyskästä jossa luki "good girl". Pikkutimantti on myös tarra, pakkauksessa ei tosin enää lukenut mitään. Ihan hyvälaatuinen pikku kivi. Karaatteja ei montaakaan, mutta liima oli niin toimivaa, että pinsetit meinasivat saada uuden koristeen.


Punainen lakka toimi tosi hyvin, melkein olisi yksi kerros riittänyt, mutta päätin nyt joulun kunniaksi laittaa tuplana. Vihreä lakka ei sitten siitä johtuen halunnut sekään tyytyä yhteen kerrokseen, vaan oli niin ihmeen ohutta, että oli pakko laittaa sitäkin sitten kahteen kertaan. Tarrat valikoin jouluun ja talveen sopivan ulkomuodon takia. Koko homman sinetöin sitten pikakuivattavalla Glisten & Glow-lakalla. Tässä  kohtaa meinasi jo tulla itku, kun taidolla tasaiseksi lakatut kynnet saivat nyt päälyslakasta epäesteettistä tekstuuria, mutta Camilla rauhoitteli, että "kyllä ne siitä tasottuu".


Minustahan näistä tuli kivat, mutta ensi kerralla(!) voisin vaikka kikkailla enemmänkin. Jouluisilta ne minusta näyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mitähän se Camilla itse tykkää?

Kyynel silmässä nauraen luin Viljamin postauksen, voi että miten ihana! Tykkään kynsien väriyhdistelmästä todella paljon ja siitä että peukku ja nimetön toimii aksenttikynsinä eikä niinkuin vaikka että joka toinen on erivärinen. Näin lopputulos on hieman tyylikkäämpi mielestäni. Viljamin lakatessa jo ihmettelin kun hän siveli kynsilakkaa kerroksen aikana valehtelematta ainakin 25 kertaa kun minä sivelen maksimissaan viisi. Tästä syystä lakka näyttää ohuelta ja paikoin epätasaiselta. Tarrat on helppo ja nopea tapa koristella kynnet mutta olen vähän pettynyt ettei Viljami esimerkiksi leimannut kynsilleni mitään sillä tiedän hänen osaavan homman. Kivat kynnet kuitenkin ja oon erityisen kiitollinen siitä että Viljami suostui tämmöiseen juttuun eli kiitos siitä!


Mitäs te tykkäätte miehen vieraspostauksesta ja lakkauksesta?
Lisää näitä?


4 kommenttia:

 1. Viljami saa todellakin vierailla useammin! Ihan mahtava postaus ja kun nyt mies osaa kirjottaa niin antaa tulla :D

  VastaaPoista
 2. Mä muistan niin elävästi silloin aikoinaan blogissa kiertäneen mies lakkaa -haasteen. Silloin meilläkin osallistuttiin siihen! :) Taisi olla 2012 loppuvuonna.

  VastaaPoista
 3. Huippu idea postaukseen! Viljami todella osaa kirjoittaa, ja harjoituksen määrään nähden ihan hyvin lakatakin. :) Lisää tätä kiitos!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! Nää on ihan parhaita, kun mies lakkaa tai meikkaa tai jotain :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.