keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Luukku 12: Jouluelokuvat

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Myönnän, olen aivan älytön jouluelokuvafriikki aina jouluisin ja mulla on monesti lista jouluelokuvista joita täytyy katsoa. Viime vuonna aloitin joululeffojen katsomisen vähän liian myöhään enkä ollut ehtinyt katsomaan kaikkia ennen joulua joten katsoimme niitä vielä joulun jälkeen. Tänän vuonna alotin hyvissä ajoin marraskuun alkupuolella. Netflix on täynnä "huonoja" romanttisia joululeffoja ja olen ottanut missiokseni katsoa ne kaikki ja sitten muutaman muun DVDltä. Lista on pitkä. Tähän mennessä olen tainnut katsoa 20 Netflixistä löytyvää elokuvaa ja muutama on vielä jäljellä. Lisäksi odotan innolla joulun TV-ohjelmatietoja ja mitä elokuvia telkkarista on tulossa. Lasten kanssa vaan on vaikeampi katsoa telkkaria haluamaansa aikaan joten voi olla että siitä syystä jää jotain katsomatta.Tein viime vuonna joulupukkikynnet joten ajattelin että samantyyliset tonttukynnet vois olla tänä vuonna semmoinen hyvä inspiraation lähde, siispä  lähdin tekemään näitä.

Elf on elokuva joka kertoo Buddysta, ihmisestä jonka tontut on kasvattanut ja joka lähtee aiukuisena etsimään oikeaa isäänsä New Yorkista. Mun mies ei voi sietää tätä leffaa ja katsonkin sen yleensä yksin. En itse edes välitä pääosassa näyttelevästä Will Farrelista mutta tässä elokuvassa on jotain niin jouluista minkä takia se kiehtoo ja on katsottavana aina jouluisin. Löytyy Netflixistä.


Etusormen, keskisormen ja pikkurillin lakkasin vihreällä Sensinity 18 Te Verde lakalla. Peukalon ja nimettömän valkoisella Color Club One-Step French Tipillä. Koristelut olen maalannut käsin akryylimaaleilla ja Essien mustalla Licorice lakalla.
Lisäksi lisäsin ihan pikkuisen FUN lacquerin Royal Chapel glitteriä.
Inspiraatio kuva täältä.


Love Actually (Rakkautta vain) on varmaan mun kaikkien aikojen lempijouluelokuva jos Die Hardia ei lasketa :D Se on romanttinen komedia joka sijoittuu viidelle viikolle joulun alla ja siinä seurataan monen eri hahmon tarinaa jotka jollain tapaa kietoutuvat toisiinsa.

Lakkasin kaikki kynnet valkoiseksi Color Clubin One-Step French Tipillä ja leimasin 'To me, you are perfect' tekstin Moyran mustalla sekä rusetin Moyran mustan ja punaisen sekoituksella, käyttäen Moyran 61 L'amour laattaa. Peukalon Love Actually teksti on maalattu akryylimaaleilla.
Inspiraatio DVDn kannesta ja Markin sanoista Julietille, aika hauska sattuma että tossa laatassa sattui olemaan juuri noi sanat. Vaikka näin jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä ollut parempi jos olisin maalannut kaiken käsin kun fontti on nyt niin eri.


Mutta sellaiset elokuvakynnet. Kummista tykkäätte enemmän?

Entä tykkäättekö te jouluelokuvista ja mikä on teidän suosikki?

2 kommenttia:

  1. Katottiin joululeffa eilen, ja yritettiin ettii Love Actuallyy mut se ei ollu netflixissä niin katottiin sit joku Advent Calendar tai mikä sen nimi oli. Oli ihan perus joululeffa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä ei oo missään palvelussa. Mä katon sen DVDltä :) yks hyvä Netflixissä on Christmas Chronicles se on tänä vuonna ilmestynyt ja tykkäsin hirveesti. Mutta ku kirjottaa hakuun joulu tai christmas nii löytyy vaikka mitä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.