perjantai 14. joulukuuta 2018

Luukku 14: Ugly Christmas Sweater

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Kuinka moni omistaa ruman joulupuseron? Mä en ja välillä mua ihan harmittaa sellaisen puute :D Omistan kuitenkin joulupuseron jonka sain lahjaksi Emziltä kolme vuotta sitten. Se ei kuitenkaan ole ruma vaan pikemminkin hauska ja outo, PointlessBlogin vuoden 2015 joulu merchiä. Joten kai se vähän niinkun menee siihen "rumaan" kategoriaan.Ajattelin että on aika toteuttaa haaveeni rumasta joulupuserosta kynsille kun en ole niin koskaan tehnyt mutta en olisi osannut kuvitella että niistä tulee kauniit :D Tarkoitushan oli tehdä rumaa!

Toteutin kynnet tekemällä mitkäs muutkaan kuin leimadecalit. Leimasin Moyran 113 Love is all Around minilaatasta (sama kuvio löytyy muuten Moyran 36 Winter is Coming laatasta mutta mun kynsille minilaatan kuvion leveys) porovillapaitakuvion silikonimatolle yhtäaikaa kahdella välittä jotta saisin poroista ruskeita ja muista kuvioista valkoista. Sen jälkeen lakkasin porojen tastan Sensinityn vihreällä 34 Te Verde lakalla ja muun kuvion Essencen pusnik17 Juicy Love lakalla. Porottomiin kynsiin tein päivän vastoin keskikohdab punaisella ja reunat vihreällä.Annoin decalien kuivua rauhassa jonka jälkeen oli aika asettaa ne kynnelle. Decalien asettaminen oli vaikeampaa kuin luulin sillä ne olivat täysin läpinäkymättömöt. Yleensä leimadecaleissa kuitenkin on jotain läpi näkyvää mikä helpottaa niiden asettelemista kynnelle mutta näiden kohdalla ei ollut mitään näkyvyyttä. 

Olosuhteisiin nähden onnistuin kuitenkin ihan hyvin asettamaan decalit kynnelle vaikka toi etusormi jäi vähän harmittanaan kun en saanut sitä niin keskelle kuin olisin halunnut, perfektionisti much? Vai mitä että tuijotatte nyt sitä etusormea kun kerran mainitsin, eikä siinä teidän mielestä oo mitään vikaa :DOon niin yllättynyt kuinka paljon tykkään näistä. Siis herran jestas miten ihanat näistä tuli vaikka tarkoitus oli tehdä sellaiset hassun hauskat joulukynnet.
Mitä mieltä ootte? En kai oo ihan yksin tän rakkauteni kanssa :D

Käytetyt tuotteet
UNT - Peel off base Coat
Messy Mansion - Decal Work Mat
Moyra - 113 Love is all Around minilaatta
Moyra - SP 07 White, SP13 Dark Brown
Sensinity - 34 Te Verde
Essence - 17 Juicy Love
Glisten & Glow - Top of Heaven


Omistatteko te rumaa joulupuseroa?

1 kommentti:

  1. Haha hauskaa et mainitsit sen joulupaidan tässä kun mä käytin sitä töissä eilen ku oli joulujuhlat :D

    Ja noi kynnet on tosi söpöt <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.