lauantai 15. joulukuuta 2018

Luukku 15: Baby Boomer hiutaleet

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Babyboomer, toiselta nimeltään french ombre tuntui olevan yksiä suosituimpia hääkynsidesigneja mitä nyt seurailin tämän kesän morsiamia muutamassa facebook -ryhmässä. Harkitsin niitä myös itselleni mutta koska niitä näkyi niin paljon menetin itse innon ja halusin jotain erikoisempaa.

Talvisiin ja jouluisiin kynsiin inspiraatiota etsiessäni törmäsin instagramissa kivoihin babyboomerlumikynsiin ja halusin toteuttaa saman tyyliset myös itselleni.


Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Color Clubin Correct & Conceal hoitolakkaa joka on tarkoitettu vaurioiden korjaamiseen ja peittämiseen. Hoitavista ominaisuuksistaan huolimatta se on yksi kauneimmista nudeista joita omistan.Tein luikuvärin käyttämällä Color Clubin Blush Crushia joka on hieman läpikuultava nude sekä NCLAn Ask the Magic 8 Ball valkoista.


Lumihiutaleleimat leimasin aivan liukuvärin rajakohtaan jotta hiutaleet osittain sulautuvat valkoiseen kärkeen mutta osittain myös näkyvät.

Lumihiutaleet kirjaimellisesti metsästin Moyran 36 Winter is Coming laatasta sekä 102 Last Days of Summer minilaatasta. Tarkoittaen sitä että koko kynnen leimakuvioista teippasin ylimääräisiä hiutaleita pois leimasimesta vaan leimatakseni niitä yksittäin.
Vähän päinvastoin kuin mitä tein piparkakkupoika -kynsien kanssa leimatessani monta yksittäistä kuvaa saadakseni koko kynnen leimat.


Voiko sanoa että kynnet ovat elegantit ja hienostuneet, sillä sellaisen fiiliksen nämä mulle antavat. Todella kauniit, että vaikka ei tykkäisi monimutkaisista kynsikoristeluista saataisi silti tykätä näistä. Mitä mieltä olette?

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel Off base coat
Color Club - CC coat ja Brush Crush

NCLA - Ask the Magic 8 Ball
Moyra - Lateksisuoja
Moyra - 36 Winter is Coming laatta ja 102 Last Days of Summer minilaatta
Moyra - SP 07 White
Glisten & Glow - Top of Heaven


Inspiroidutteko koskaan muiden lakkauksista?

3 kommenttia:

  1. Tykkäään! Nää on jotenki ihanan yksinkertaiset mut sit siel on just se pieni twist. Just vähän et jos jossain työpaikalla pitää olla plain ja mitkä ei huuda niin nää on hyvät :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.