tiistai 20. marraskuuta 2018

Lakkaushaaste: Liukuväri murretuilla sävyillä

Heipparallaa ja tervetuloa kynsivaihtarit lakkaushaaste -postauksen pariin. Jos et tiedä mistä on kyse niin lyhyesti ja ytimekkäästi kerron että muutama kynsibloggaaja, minä mukaan lukien julkaisee joka kuun 20. päivä klo. 06.00 samalla teemalla tehdyt kynnet.

Tämän kuukauden muut postaukset voit käydä lukemassa näistä blogeista,
Timantteja Kynsillä
Charming Nails
Dioriina
Nails to Photos
Tinkerbell's nail diary
Strokes of Color

Meidät löytää myös instagramista hastageillä #kynsivaihtarit ja #lakkaushaaste.Mulla oli kauheasti ongelmia keksiä kivaa väriyhdistelmää vaikka suurin ongelma oli kuitenkin ehkä siinä että en ollut kovin monen lakan kohdalla 100% varma onko se murrettu vai ei. Enkä ole ihan varma vieläkään. Murretunvärin määritelmä on että väri taittaa harmaaseen mutta sen jälkeen kun olin tuijottanut yli 350 lakan lakkakokoelmaani tarpeeksi pitkään, oloni alkoi tuntumaan hieman värisokealta jos niin voi sanoa.Liukuvärin toteutin lopulta Picture Polishin Florencella ja Cactuksella koska Pivture Polish nyt vaan yksinkertaisesti tekee parhaat murretut hololakat!


Ensin ajattelin ettei lakkaus tarvitsisi mitään koristeluja mutta päädyin kuitenkin lisäämään Milv decalit kolmeen kynteen. Tykkään Milveistä ihan älyttömästi mutta tähän lakkaukseen noi valitsemani kultaiset kiemurat eivät mielestäni sopineet kauhean hyvin. Mikä on sinällään hassua sillä tiedän että jos olisin laittanut Milvit kaikkiin kynsiin olisin rakastanut näitä kynsiä mutta koska en halunnut peittää alla olevaa liukuväriä täysin kokonaan jätin etusormen ja pikkurillin ilman.
Lopputuloksena en  nyt ihan tiedä tykkäänkö vaikka monta kivaa yksittäistä elementtiä kynsissä onkin. Mitä mieltä olette?

Mitäs te tykkäätte murretuista sävyistä ja onko niitä mielestänne helppo erottaa?


11 kommenttia:

 1. Mulla oli vähän sama ongelma sulla noiden murrettujen sävyjen kanssa. Mahdanko olla ainut, kuka meni ihan vain sillä liukuvärillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mä ajattelin et koristelin vasta seuraavana päivän kun ajattelin että sit jaksaisin kattella niitä pidempään mutta tosin kävi 😂 etkä ollut ainut!

   Poista
 2. Noi värit näyttää tosi kivoilta tolleen yhdessä :D

  VastaaPoista
 3. Mulla oli helppo etsiä murrettuja sävyjä, sen kun otin vaan esiin lempparivärit lakoista ;D nää sun kynnet on aivan ihanat ja ennenkuin sanoit, olin varma että lakat on PP:ltä. Ja Milvit kyllä sopii täydellisesti näihin kynsiin, ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, sulla oli ihanat kynnet myös! PP on kyllä tosi tunnistettava. Toivoisin että olisin laittanut milvit lopulta kaikkiin kynsiin 🙈

   Poista
 4. Tosi upeet! Murretut sävyt on ihan mun lemppareita<3

  VastaaPoista
 5. Mun piti ihan googleen turvautua että sain selvyyden mikä ees on murrettusävy :-D Ei siis mun vahvinta aluetta. Näistä sävyistä tulee ruska mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on välillä vähän vaikeita. Mulle tulee kyl kans ruska mieleen :) ja eikös ruskan sävyt oo pääasiassa murrettuja? :D

   Poista
 6. Ihana yllättävä väriyhdistelmä minusta näissä, joka toimii todellä hyvin. Picture Polishin lakat ovat kyllä aina varma valinta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.