maanantai 26. marraskuuta 2018

Milv uutuuksia

Pari viikkoa sitten Cesarsille tuli hurjan paljon erilaisia uutuuksia Milviltä ja minä ryntäsin salamana paikalle niitä ihastelemaan. Silloin kun Milv siirtokuvat rantautuivat suomeen muutama vuosi sitten, olin aivan rakastunut ja käynit niitä jatkuvasti. Nyt kuitenkin on ollut semmoinen ajanjakso että niitä ei hetkeen ole tullut kynsille laitettua (syytän Moyraa ja kaikkia ihania leimauslaattoja) mutta kun kuulin mitä kaikkia ihanuuksia oli tullut ajattelin että nyt on oikea hetki rakastua Milveihin uudestaan.


Aivan käsittämättömän upean näköisiä holo nail wrapsejä, 3D siirtokuvia, holosiirtokuvia, erilaisia vinyyleitä sekä paljon uusia tavallisia siirtokuvia. Upeita, eikö?
Minä sain näitä testiin ja päätin toteuttaa laukkauksen käyttämällä kaikkia.Peukalossa Holographic nail wrap joka on vähän niin kuin koko kynnen foliotarra. Ohjeissa sanotaan että tulisi käyttää geelipäällyslakkaa mutta minä laitoin Moyran Aqua Top Coatia  ja sen jälkeen Glisten & Glown tavallista pikakuivattavaa päällyslakkaa ja toimi ihan loistavasti niinkin.

Etusormeen lakkasin kaksi kerrosta China Glazen Don't Be Sea Salty lakkaa ja lisäsin päälle pitsisen 3D siirtokuvan. Ohjeet olivat samat kuin tavallisten siirtokuvien kanssa. Kuvittelin että päällyslakan lisääminen siirtokuvan päälle pilaisi 3D efektin mutta kuva oli sen verran paksu ettäse jäi mukavasti koholle päällyslakasta huolimatta.

Keskisormeen lakkaasin kaksi kerrosta Moyran no. 625 Love Love lakkaa ja lisäsin holosiirtokuvan. Näiden holosiirtokuvien ohjeet on myös tehty geelilakan kanssa käytettäväksi sillä tavallinen päällyslakka yleensä pilaa holot ja foliot mutta itse käytin Moyran Aqua toppia kuten peukalossa ja holoefekti säilyi täydellisenä.

Nimettömään lakkasin yhden kerroksen Color Clubin One-Step French Tip lakkaa ja valitsin uusien tavallisten siirtokuvien joukusta vähän foliomaisen siirtokuvan joka sopi muun lakkauksen väreihin.
Tähän laitoin suoraan päälle Glisten&Glown pikakuivattajaa ja huomaan että kuva muuttui hieman ryppyiseksi johtuen siitä että se oli vähän foliomainen. Tähänkin päälle olisi hyvin voinut ensin laittaa kerroksen Aqua toppia ja luulen että sillä kuva olisi säilynyt täysin ehjänä.

Pikkurilliin testasin raskalaisen manikyyrin tekoon tarkoitettua vinyyliä, näitä ei vielä edes löydy Cesarsilta myynnistä mutta muita vinyyleitä jo on. Pohjalla kaksi kerrosta Color Clubin Blush Crush lakkaa ja kärki mun luottovalkoisella jota käytin jo nimettömässäkin. Vaikka osaan lakata ranskalaisen manikyyrin varsin hyvin vapaalla kädellä niin mä kyllä tykkään näistä vinyyleistä jotka asetetaan kynnelle avuksi. Tekee hommasta vielä helpompaa :)Että semmoiset kynnet, mitäs tykkäätte? Ollakseen näin eri paria keskenään tykkään näistä itse kyllä tosi paljon. Minä äärimmäisen harvoin teen skittle kynsiä (= lakkaus jossa kaikki kynnet on erilaiset) ja tämä oli mukavaa vaihtelua. Lisäksi olen taas totaallisen rakastunut Milveihin enkä oikeastaan haluaisi muuta enää käyttää, joten näitä tulee nyt sitten pitkästä aikaa näkymään blogissa enemmän.

Hetkellisesti sain jopa päähäni idean että haluan hankkia kaikki Milvin siirtokuvat mitä Cesarsilla on mutta todellisuus iski nopeasti takaisin kun tajusin että niitä on yli 300 ja vaikka tavallisilla siirtokuvilla on hintaa vain 2€ niin kaikkien hankkimiseen meniskin sitten vähän enemmän rahaa. Mutta idea oli hyvä ja hauska, niin kauan kuin sitä kesti.
 

Oletteko tutustuneet Milveihin, uusiin tai vanhoihin?


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kyl, ajattelin tehdä kynnet kokonaan sillä tavalla. Kans toi 3D decali on ihana 😍

   Poista
 2. Mulla myös muutama uutuusmilv odottaa testausta. Noi 3d jutut kuullosti niin jännältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) 3D kuulosti tosi jännltä alkuun ja tosiaan oletin että se ei ollenkaan toimis kun pitää päällyslakkaa laittaa mut ihme ja kumma kyllä se toimi.

   Poista
 3. Kävin kanssa tänään ostoksilla ja meillä on sama maku 😉 Milvit on vaan pelastus huonoon kynsipäivään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) ja niiden jälkeen ainakin on hyvä kynsipäivä!

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.