perjantai 9. marraskuuta 2018

Samiskynnet: 3 Wild&Mild lakkaa

Sain I Love Me messuilta kasan Wild & Mild kynsilakkoja testiin. Kuvittelin että en omista yhtäkään merkin lakkaa mutta totuus olikin toinen, minulla on entuudestaan 8 erittäin vanhaa Wild&Mild lakkaa enkä sen takia tunnistanut omisttavani kyseisen merkin lakkoja. Pullon muoto on siis tässä vuosien aikana muuttunut.

Testiin saaduista lakoista valittiin Timantteja Kynsillä Lauran kanssa kolme samaa ja sovittiin että tehtäis niistä yhteinen postaus syksyisellä teemalla.Lakkauksesssa käyttetyt lakat
561 Miss Perfection, hento vaaleanpunainen joka peitti hyvin kahdella kerroksella.
895 Ashberry Dream, ihana tiilenpunainen. Tämä peitti jo yhdellä kerroksella mutta lakkasin kuitenkin kaksi.
 456 Elegant Fantasy, kaunis metallinen ruusukulta, yksi kerros antaa tarvittavan peittävyyden mutta koska metallilakat raidottuvat helposti lakkasin toisen kerroksen vähentääkseni raidoittumista.

Kaikista lakoista jäin positiivinen kuva, peittävyys oli oikein hyvä. Erityisesti tykkäsin näiden leveästä siveltimestä jolla lakkaaminen sujui todella helposti. Testailen näitä lisää mielelläni.Lakat jo itsessään huokuvat syksyä yhdessä mutta sitä lisätäkseni otin esille Moyran leimauslaatan 55 Fall jolla tein leimadecalit etu- ja pikkusormeen sekä leimasin keskisormeen ja peukaloon.
Leimaamiseen käytin Elegant Fantasya, en ollut varma toimisiko se mutta päätin kokeilla ja ta-daa onnistuin!


Näitä lakatessa mua vähän nauratti kuinka oon lakannut vain kauniin värisiä syyskynsiä. Kun katsoo ikkunasta ulos niin syyskynnet pitäis lakata vaan jollain harmaalla. Mutta ehkäpä syy on juuri siinä että värikkäät kynnet vähän piristävät synkkää marraskuuta.

Mitäs tykkäätte? Ja käykää kurkkaamassa Lauran postaus jossa on käytetty samoja lakkoja.


Wild&Mild lakat saatu. Näitä myydään ainakin Prismoissa ja hinta pyörii kolmen euron tietämillä.


Kuinka olisit itse käyttänyt näitä lakkoja?

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.