tiistai 24. toukokuuta 2016

Suomen leijona

"Hopee ei oo häpee" sanoi moni sunnuntai-iltana kun jääkiekon mm-kisojen suomi-kanada-ottelu oli tullut päätökseen. Moni luetteli kirosanoja.
Tripla voitosta haaveillut suomen kansa oli surullinen tappiosta kanadaa vastaan, vastahan se oli alkulohkossa voitettu lukemin 4-0. Mm-kisa fanina olin itsekkin pettynyt mutta mielestäni on hyvä muistaa että saatiin hopeaa! Leijonat pelasi koko turnauksen aivan käsittämättömän hienosti ja minä ainakin olen ylpeä heidän suoritukestaan.

Mm-kisojen ja Leijonien kunniaksi lakkasin ennen lauantain välierää itselleni leijona kynnet.


Ajattelin alunperin että lakkaan kynsiin vaan jotain sini-valkoista, liukua tai muuta mutta jostain internetin ihmeellisestä maailmasta sainkin päähäni haastaa itseni tekemään Suomen leijonan.
Koska leijona on itsessään aika massiivinen halusin muihin kynsiin jotain simppeliä. Kolmesta vaihtoehdosta (yksivärinen, liukuväri, ranskis) Viljami ja Emzi kertoivat oman mielipiteensä ja päädyin ranskikseen. Kynnet alkavat vähitellen olemaan mukavassa pituudessakin vaikean talven jälkeen.Ranskalaisen pohjalla on Zoyan Naken Manicure-setin Pink Perfetor mikä on oma lempparini ranskispohjana. Valkoiset kärjet sekä peukalon ja nimettömän valkoiset kynnet on lakattu Color Clubin French Tipillä mikä on todellinen OCW(One Coat Wonder). Viime vuotisesta Suomen lipun sinisen metsästyksestä huolimatta ranskalaisen rajaan pääsi viime viikolla ostamani Essien Catch of The Day. 


Leijonaa tehdessäni tuijotin puhelimeni näytöltä mallia. Piirsin rajat mustalla 0.4mm paksulla permanenttitussilla, jos joku tietää myydäänkö sitä pienempiä niin saa kertoa. Sen jälkeen väritin rajojen sisältä valkoisella ja keltaisella akryylimaalilla. Tussilla piirretyt rajat levisivät oikein kunnolla päällyslakasta ja siinä vaiheessa meinasi tulla itku mutta pelastusoperaationa lisäsin valkoista ja keltaista pahiten levinneisiin kohtiin ja olin taas tyytyväinen.   


Mä tykkään näistä ihan kamalasti enkä haluaisi ottaa pois! Mitäs te tykkäätte? 

Lakat ja RaPaint ostettu CesarsShopista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.