maanantai 30. toukokuuta 2016

No nyt on värikästä | #kynsimiitti16kynnet

Mitä mun kynsillä oli kynsimiitissä?

Kuten lauantain postauksessa jo mainitsin kynsimiitin lakkausteemaksi valikoitui VÄRIKÄS, minkä kriteerinä oli käyttää ainakin kolmea väriä. Tämä oli omasta mielestäni kauheen vaikea teema. Olen aina ollut huono päättämään ja tämä teema antoi ehkä liikaakin valinnanvapautta, lisäksi en osannut laskea mustaa ja valkoista kovin värikkääksi joten vaikka niiden kanssa olisikin jonkun sinisen laittanut ei se olisi ollut mielestäni tarpeeksi värikästä.

Mut hei sateenkaaret, ne vasta on värikkäitä. Niillä mennään.


Idean tähän lakkaukseen olin saanut jo jonkun aikaa sitten kun ostin Cesarsilta itselleni Messy Mansionin laatan MM24 ja mietin miten ihmeessä noin isoa kuviota oikein hyödynnetään, sitähän on ihan mahdotonta leimata kynsille kerralla. Niinpä otin avuksi decal maton ja leimasin sulan siihen kolmeen kertaa (kuudesti koska toinenkin käsi)

Peukalon keep calm and polish on-leima on BornPrettyStoren BP-29 laatasta.


Kun decalit olivat valmiita oli tarkan leikkaa ja liimaa operaation aika. Ei nimittäin ole helppoo yrittää saada tollasta kokonaista leimaa kynsille niin että se vielä sen jälkeen näyttää yhtänäiseltä. Onnistuin kuintenkin mielestäni aika hyvin. Väitän kuitenkin että korvista saattoi tulla hieman savua :D

Kynsillä on pohjalla valkoinen Color Clubin French Tip. Valkoinen lakka on oleellinen osa sitä että leiman värittely vesivärilakoilla onnistuu. Arvatkaapa vaan kuinka paljon harmittaa kun mulla ei ole kuvaa siitä kun sulka oli kynsillä vaan mustavalkoisena, hitsi.Sulan värittämiseen käytin seuraavia lakkoja: Essien Silk Watercolor Blush Stroke, Art New-Beau ja Muse Myself. Opin Color Paints Landscape ja Indigo Motif (joita laimensin Essencen 01 Absotule Purella) sekä Opin Sheer titsejä sävyissä Don't Violet Me Down ja Be Magentale With Me.

Peukalossa samat lakat siveltimellä sekaisin sinne tänne laitettu.


Siis siinä vaiheessa kun laskee alus- ja päällyslakan sekä sen decalin kiinnityslakan niin käytin tähän lakkaukseen yhteensä kolmeatoista lakkaa. Se on jo aika paljon, mutta tulipahan värikkäät.

Tykkäsin näistä ihan hurjasti ja näitä tuli kyllä tuijoteltua. Kiinnittääköhän kukaan ulkopuolinen ikinä huomiota siihen että joku vaan tuijottaa kynsiään.
Mitäs te tykkäätte näistä?

8 kommenttia:

 1. Noi on niin ihanat! Niin ihanan värikkäät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä haluisin nää takas ku nää on nii ihanat. Mitähän V ois mieltä jos teettäisin taulun...?

   Poista
 2. Kyllä noi on värikkäät, jos ne sellaiset piti olla.
  Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellaiset piti olla :)
   Kiitos tiedosta, kävin kurkkaamassa!
   Hyvää tämän viikon jatkoa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä tykkäsin kyllä tosi paljon. Vaikka nää onki hyvät vaan sillon ku käsi on oikeessa asennossa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.