sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Luukku 2: Joulukoristeet

Joulukuun toinen päivä, ensimmäinen adventtisunnuntai ja luukku numero kaksi.
Eilisessä postauksessa kello kuuden julkaisuaika sai kannatusta sillä silloin postaus on varmasti aamusta alkaen luettavissa, luit sen sitten aamulla työmatkalla, päivän lounastauolla tai illalla kotisohvalla joten sillä mennään.Tämän lakkauksen liukuvärissä käytetin ihania Picture Polish lakkoja Merge ja Remember. Olin alunperin ajatellut käyttää näitä värejä lakkaushaasteen liukuväri-postauksessa mutta koska niiden yhdistelmä toi mieleeni niin vahvasti joulun päätin että tekisin niistä joulukynnet.Mieheni haki eilen varastosta joulukoristeet ja nyt niitä olisi kai sitten tarkoitus alkaa laittamaan esille. Yleensä meillä aletaan laittamaan joulukoristeita vasta mun synttäreiden ja itsenäisyyspäivän jälkeen joten tänä vuonna ollaan muutama päivä etuajassa. Luulen että tällä blogin joulukalenterilla on jotain tekemistä sen kanssa sillä oma joulufiilis on alkanut jo hyvissä ajoin, vaikkakin olin eilen ihan ihmeissäni kun piti tuota ihan oikeaa joulukalenteria alkaa avaamaan. Joulukuu, siis jo nyt? Pakko kai se on uskoa että tämäkin vuosi on kohta jo ohi.Näihin kynsiin tein liukuvärin päälle leimadecalit leimaamalla Moyran mustalla leimauslakalla Messy Mansionin laatasta MM30 joulukoristekuvan ja värittämällä siitä kävyt Mergella ja muut koristeet Rememberilla.Tykkään näiden kynsien simppelistä, yhteensopivasta tunnelmasta. Sain vieläpä aseteltua decalit hyvin niin että käpyjä on kynnen juuressa punaisella ja koristeita kärjessä ruskealla.

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel off Base Coat
Picture Polish - Merge ja Remember
Essence - 01 Clear
Messy Mansion - Leimauslaatta MM30
Moyra - SP 07 Black
So Nailicious - 01 Warrios sivellin
Glisten & Glow - Top of Heaven

Millaisia jouluihmisiä siellä ruudun takana on?
Joko on kaikki koristeet esillä vai eikö voisi vähempää kiinnostaa?

12 kommenttia:

 1. Laitan kotona joulua tosi vähän. En siis ole kovin jouluihminen sen puolesta. Vähän tunnelmavaloa sinne tänne ja kuusi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei välttämättä edes tule kuusta tänä vuonna kun on tuo yksi pieni tuholainen joka kiipeää joka paikkaan ja laittaa kaiken suuhun 😬 jouluvalot on mun lemppareita.

   Poista
 2. Nämä on kyllä ihanat ja leimat sopii tosi hyvin :) tonttuja ja jouluvaloja on kyllä tullut jo laiteltua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva kuulla että jotain koristeita on jo esillä.

   Poista
 3. Ihanat <3 näyttääpä merge jotenkin iha n eri väriseltä kun se on tälleen punaisen kanssa :o

  Rakastan jouluvaloja ja niitä löytyy jo muutamat. Kuusenkin haluaisin jo laittaa oon halunnu viimeisen kuukauden mutta muut jarruttelee mua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Mäkin rakastan jouluvaloja ❤
   Meille ei ehkä tuu kuusta tänäkään vuonna 😅 en haluu et toi yks syö tai kaataa sen ku silmä välttäö sekunniksi.

   Poista
 4. Täällä on jouluhömpötys aloitettu jo ajat sitten. Valoja oon viritelly ympäri kämppää ja kynttilöitä on tullu polteltua jo iso kasa. Varsinaisia koristeita mulla ei kuitenkaan ole vaan ne on sitten mökillä missä joulu vietetään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että siellä on oltu ajoidsa liikkeellä :)

   Poista
 5. Vitsi toi liukuväri on ihana! Ja joo on kyllä todella jouluinen :) Mut kuitenkin tykkääään.

  Just tänään mietin et vois alkaa joulukoristelee vähän. En kyllä ihan tänään ehdi enää mut joulufiilis alkaa kyllä tulee. Ekat joulutortut tänään syöty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa alkaa koristella, onhan jo joulukuu! Mä oon syönyt vasta piparin, tortut ja glögi pitäis ehtiä maistelemaan myös.

   Poista
 6. Ihanat! Mä laitan jouluvaloja heti, kun alkaa ulkona olla pimeää myös päivällä. Sisällä parit valot on tosin ympäri vuoden käytössä :D Joulukuusen ja muut pienet koristeet kaivan esiin aina joulukuun ekana päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jouluvalot vois tosiaan laittaa jo vaikka lokakuun lopussa kun on jo niin pimeetä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.