keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Luukku 5: NCLA Sagittarius ja synttärikynnet

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Pidetään pieni tauko jouluisista kynsistä sillä on mun synttärikynsien aika!NCLAlta löytyy kokoelma horoskooppilakkoja ja olen jo pidemmän aikaan halunnut tehdä synttärikynnet omallani. Suunnittelin oikeastaan käyttäväni tätä synttärikynsissäni jo viime vuonna mutta NCLAn Sunstruck vei voiton.

Tänä vuonna sain jopa toteutettua yhden haaveeni ja hankittua meidän koko perheen horoskooppilakat itselleni. Satutaan olemaan kaikki eri horoskooppia ja musta on kiva ajatus että mulla on jokaiselle vähän niinkuin oma lakka. Tarkoitus olis lakata niillä aina kunkin synttäreiden tienoilla, aloittaen nyt minusta.Sagittarius eli jousimies on violetti creme ja violetti yleensä on väri jota käytän kynsilläni todella harvoin, mutta täytyyhän jousimiehen oma lakkansa omistaa. Ja onneksi omistan sillä jo ensimmäisen kerroksen tätä lakattuani mietin miksi ihmeessä pelkään violettia. Tämä on sävyltään todella kaunis.

Mielestäni tämä lakka on livenä hieman lämpimämmän sävyinen mutta tämä on yksi niitä lakkoja joiden oikeaa värisävyä on todella vaikea kuvata. Vaikka mitä tekisí sävy on hieman liian kylmä eikä jälkikäsittelystäkään oikeastaan ole apua.


Sagittariuksen päälle tein liukuvärin Color Clubin Feel the Funk glitterlakalla. Tykkään glitterliusta kyllä enemmän kynnen tyvessä kun kärjessä mutta tällä kertaa tein poikkeuksen omiin mieltymyksiini sillä en halunnut kynsien olevan liian lähellä viime vuotisia synttärikynsiäni vaikka lakat eivät olleetkaan samat.


Ja sitten niihin itse synttärikoristeluihin!
Tänä vuonna monella tuntemallani pikku prinsessalla on ollut yksisarvisteemaiset prinsessasynttärit. Vaaleanpunaista, glitteriä, tiaroita ja yksisarvisia, siis ihan unelma. Oletteko nähneet niitä yksisarviskakkuja? Ne on niin upeita, että ihan kateeksi käy kun en järkännyt synttäreitä itselleni.
No niistä ispiroituneena en olisi voinut olla onnellisempi kun Cesarsille tuli myyntiin Moyran uusin minilaatta 120 We Believe in Magic. Laatta on täynnä sateenkaaria, yksisarvisia, karkkia, pilviä ja laamoja. Kyllä luit oikein laamoja, siis LAAMALEIMA! Kuinka mahtavaa!? Myönnän että saattan olla ehkä hieman innoissani.

Leimasin siis kynsilleni synttärionnittelun ja yksisarvisen käyttäen Moyran valkoista leimauslakkaa. Alla saatatte nähdä varjon mustasta leimasta kun ajattelin ensin mustan toimivan paremmin mutta koska se ei toiminutkaan leimasin päälle valkoisella.

Enkä malta odottaa että ehdin lakkaamaan lisää yksisarvisia mutta nyt mennään vielä hetki pääasiassa jouluteemalla.


Mitäs tykkäätte?

Tämän päivän synttärisuunnitelmiin kuuluu treffit miehen kanssa kun paras kaverini lupautui meille lastenvahdiksi. Viime kerrasta kun ollaan oikeasti oltu kahdestaan missään on jo yli kaksi kuukautta joten tämä tulee kyllä ihan tarpeeseen.
Mukava päivä tiedossa!

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel Off
NCLA - Zodiac - Sagittarius
Color Club - Feel the Funk
Moyra - minilaatta 120 We Believe in Magic
Moyra - SP 06 Black, SP 07 White
Glisten & Glow - Top of Heaven


Pitäkäähän tekin oikein mukava päivä tänään.
Iloista keskiviikkoa!


8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.