tiistai 11. joulukuuta 2018

Luukku 11: Joululahjat

Tervetuloa blogin joulukalenteriin! Kalenteri keskittyy pääasiassa kynsiin mutta joukosta löytyy myös muutama muu aihe. Postaukset ilmestyvät blogiin joka aamu klo 6.00. Hyvää joulun odotusta!

Tänään tilille tulee veronpalautukset ja on hyvä aika aloittaa lahjashoppailu jos ei sitä ole vielä tehnyt.  Mä joka vuosi ajattelen että hoidan shoppailun tänä vuonna aiemmin enkä jätä mitään viime tinkaan mutta tässä sitä taas ollaan kaksi viikkoa jouluun enkä mä ole hankkinut mitään muuta kun yhden pienen jutun siskolle I Love Me -messuilta. Lapset ei oo ees kirjoittaneet kirjettä Joulupukille vielä ja luulenkin että se voisi olla mukavaa tekemistä tälle päivälle :)Omistan kolme Moyran talvista leimauslaattaa mutta tätä postausta kirjoittaessani mietin käytänkö muuta kuin tätä 36 Winter is Coming laattaa. Luukkujen yksi, kahdeksan ja yhdeksän kynsissä olen nimittäin jo käyttänyt tätä ja nyt sitten näissä kynsissä. Ehkä siitä on huomaamatta tullut mun lemppari. Onko teille käynyt näin?

Toteutin kynnet lakkaamalla ensin keskisormeen ja nimettömään kerroksen Color Clubin valkoista One-Step French tip lakkaa ja tein leimadecalit silikoonimatolle. Väritin lahjapaketit Opin punaisella Gimme a Lido Kiss ja kultaisella Oy-Another Polish Joke lakoilla joista kultaista laitoin myös peukaloon ja pikkurilliin ja etusormen lakkasin punaisella. Lopuksi lisäsin vielä kultaiset niitit etusormeen.


Näistä tuli kivat ja punaista ja kultaista käyttäen aika klassisen jouluiset. Nyt lahjaostoksille jotta pääsen paketoimaan. Mä nimittäin rakastan paketoimista mutta kiireistä johtuen oon monesti paketoimassa viimeisiä lahjoja aatonaaton ja aaton välisenä yönä :D Ehkä tänä vuonna voisin yrittää paketoida lahjan samana päivänä kun olen sen ostanut. Saa nähdä onko ihan mahdoton homma.

Käytetyt tuotteet:
UNT - Peel off base coat
Color Club - One Step French Tip
Opi - Gimme a Lido Kiss ja Oy-Another Polish Joke
Moyra - 36 Winter is Coming  ja SP 06 Black
Glisten & Glow - Top of Heaven


Kuinkas teidän joulushoppailu sujuu ja kenelle ostatte lahjoja?


7 kommenttia:

 1. Ihania pieniä paketteja! Mun joulushoppailu on NIIIN vaiheessa vielä et ihan pelottaa. Mutta veronpalautukset kyl auttaa sitä ihan kivasti. Tänään ehkä vois kiertää kauppoja ku ollaan menossa syömään Wn kaa itikseen tossa töiden jälkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en ole ainoa :D Toivottavasti sait kierreltyä kauppoja ja ihanaa kun veronpalautukset tuli :)

   Poista
  2. Vähän vaan käytiin mut ei tullu mitään ostettuu. Ja sit päätin ostaa sen oma lahjan sit illalla xD

   Poista
 2. Mä olen jo ostanut sekä paketoinut liki kaikki lahjat :) ihan pari pikku juttua puuttuu! Tosi kivat kynnet, punainen ja kultainen vaan toimii yksissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ollut ahkera! Joulukiireet ja stressi saattais olla pienemmät jos olis tarpeeksi ajoissa liikkeellä :D
   Punainen ja kulta on kyllä takuu varma yhdistelmä :)

   Poista
 3. Olen ostanut yhden lahjan työkaverille. Tänään. Ja siinä se. Eiku ostinpas I Love cesars ista äidille yhden lakan.

  Mutta aivan ihanat noi lahjapaketit. Itte meinasin kanssa käyttää niitä, mutta tein jo yhdet lahjapaketti kynnet.. Voinko tehdä toiset??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saat tehdä toiset! Nää on tosi kivat lahjapakettileimat.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.