sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Hawaiian Shirt | Clairestelle8challenge

Olen unohtanut postata yhdet Clairestelle8challenge kynnet vaikka laitoin kuvat jo instagramiin ja  yhden päivän olen jo skipannut kokonaan.

Lähdin tähän haasteeseen aika rennolla mutta kunnianhimoisella otteella ja nyt tietenkin vähän harmittaa että en ole kaikkia tehnyt vaikka siis oikeasti olen skipannut vasta yhden. Kuinka tyhmä ajattelu tapa taas.
20. päivän teemana oli Hawaijipaita ja hawaijipaitojahan vaikka minkälaisia. Tuli ihan ähky kun Googlettelin kuvia ja yritin saada väri inspiraatiota.
Lopulta kysyin mun mieheltä minkä värinen on hawaijipaita. Hän katsoi mua kun tyhmää ja totesi niitä olevan eri värisiä :D


Mieheni päätyi lopulta kuvailemaan kahta erilaista havaijipaitaa erittäin tarkasti joten päätin toteuttaa molemmat vaikka ne eivät välttämättä sovi ihan täydellisesti yhteen.

Etusormi ja pikkurilli: Vaalean vihreän pohjan lakkasin Essencen The Gel 104 Write on My Chalkboard lakalla. Lehdet leimasin Moyran 66 Exotique laatasta valkoisella ja tumman vihreällä leimauslakalla, myöskin Moyralta.


Peukalo, keskisormi ja nimetön: Vaalean sininen pohja Essencen The Gel lakalla 39 Blue Bubble di Blue. Valkoiset leimadecalit joista väritin kukat sinisellä Essencen The Gel 79 So blue, so true lakalla, tein myöskin Moyran Exotique laatasta. Kun olin asetellut leimadecalin kynnelle leimasin päälle vielä lehdet Moyran tummansinisellä leimauslakalla.

Näistä sinisistä sain puolisolta kommenttia että eivät olleet sellaiset kun hän oli ajatellut ja että tummansininen oli kuulemma väärän väristä, mutta kivat kynnet kuitenkin muuten.


Kaksi havaijipaitaa yhdellä iskulla. Yllättävän hyvin sopivat yhteen kuitenkin vaikka ihan eriväriset ovatkin. Noista vihreistä tykkään niin paljon että voisin vaikka tehdä kaikki kynnet samalla tyylillä.

Mitä te ajattelette havaijipaidoista?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Yritin houkutella sitä myös kirjoittaman tätä postaus mut ei menny läpi 😂

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.