keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Waves | Clairestelle8challenge (heinäkuu)

Ajattelin kokeilla tässä kuussa vähän jotain erilaista ja osallistua Instsgramissa järjestettävään lakkaushaastetta. Edellisen kerran taisin osallistua saman tyyppiseen kuukausi haasteeseen keväällä 2016 ja siitä tosiaan on jo aikaa. 


@clairestelle8challenge nimimerkin järjestämässä haasteessa on kahdeksan päivämäärää ja teemaa kuinka kynnet toteuttaa. En aijo ottaa stressiä sillä kahdeksan on aika paljon, mutta katsotaan kuinka monta ehdin ja jaksan toteuttaa :) Ensimmäisenä teemana 2. päivälle oli Waves eli aallot.
Minä valitsin kynsien pohjasävyksi Picture Polishin uudehkon Ariel lakan joka on kaunis holohipuilla varustettu kirkas merensininen.


Aalto teemaan hain leimat UrberChicin Mermaid Life leimauslaatasta koska mun mielestä se on aivan fantastinen laatta (merenneidot on rakkaus <3) ja erityisen sopiva juuri tähän.

Leimasin aallot Moyran valkoisella leimauslakalla ja tein niistä leimadecalit värittämällä ne Picture Polishin Surfilla.
Peukalo sai kivan 'Be a mermaid make some waves' tekstin.


Mitäs tykkäätte tämmöisistä haasteista ja osallistutteko niihin itse?
Mua ainakin välillä auttaa kun joku antaa valmiiksi aiheet kun en aina osaa päättää mitä lakkaisin :D
Kovin kivoja ja kesäisiä teemojakin vielä tälle kuukaudelle.

Nyt on tullut aika monta postausta tiuhaan tahtiin, älkää kyllästykö muhun ihan vielä. 

Hyvää keskiviikkoa kaikille! 


3 kommenttia:

 1. Oonkohan monestikaan osallistunut näihin haasteisiin. Silloin joskus, kun oli se suomalaisten tekemä aikoinaan niin osallistuin muutaman kerran mutta en pahemmin sen jälkeen. En kestä, jos paineen alla pitää tehdä jostain tietystä aiheesta jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään kyllä tykkää paineen alla lakkaamisesta mutta valmiiksi annetut teemat on välillä ihan loistava idea ja mua ainakin auttaa.
   Jätän sitten välistä jos tuntuu liian ahdistavalta. Varsinkin kun on tässä kesällä muutakin tekemistä kun lakata kynsiä :D

   Poista
 2. Oi miten kivat! Noi aallot on jotenkin tosi ihanat<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.