keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Beach Towel | Clairestelle8challenge

Yhdeksännen päivän teemana Clairestelle8challengelle oli rantapyyhe.
Kun asiaa tarkemmin ajattelin niin ei mikään kovin mielenkiintoinen teema sillä ainakin suurin osa meidän pyyhkeistä on ihan tylsiä ja tavallisia, raidallisia tai yksivärisiä pyyhkeitä. Onko rantapyyhkeet edes mitenkään erilaisia?

No, me satuttiin kuitenkin juuri ostamaan meidän häämatkalta kaksi Hamam-pyyhettä joten onnistuin saamaan inspiraation niistä toisesta.Lakkasin peukalon, keskisormen ja nimettömän kynnet NCLAn Libra lakalla ja leimasin kilpikonnia Moyran valkoisella leimauslakalla, Moyran laatasta 66 Exotique.
Etusormen ja pikkusormen lakkasin ensin Color Clubin One-Coat Whitella ja raidat maalasin vapaalla kädellä NCLAn Libralla.Minä nimenomaan halusin ostaa itselleni kreikasta pyyhkeen tuliaiseksi mutta tämä kyseinen pyyhe oli kyllä meidän vähän niinkuin hutiostos sillä kaikkia pyyhkeitä ei oltu laitettu auki esille ja luulin tätä rullalla toiseksi pyyhkeeksi. Pieni pettymys oli kun tästä avattuna nämä kilpikonnat paljastui kun olit ajatellut ostaneesi pyyhkeen ilman kuviota.
Siispä tämä on nyt enemmän lasten pyyhe ja mulle käytiin ostamassa vielä ihan oma pyyhe, joka nähtiin eri kaupassa aukinaisena :D


Aika kivat kynnet tästä pyyhkeestä inspiroituneena kuitenkin sai aikaan. Paljon kivemmat kun mun omasta tuliaispyyhkeestä tai yhdestäkään muusta pyyhkeestä meidän kotona (ellei muumeja lasketa)

Onko teillä erikseen rantapyyhkeitä? Koska mä en vaan ymmärrä. 

1 kommentti:

  1. Ihanat<3 Meillä oli miehen kanssa joskus rantakäytössä sellaset kulahtaneet minion ja prinsessa pyyhkeet :D ei oltu ostettu niitä erikseen vaan otettiin kaapista kaikista huonoimmat pyyhkeet rannalle mukaan. Nykyään ei edes enää käydä rannalla, koska se on niin älyttömän tylsää puuhaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.