lauantai 20. heinäkuuta 2019

Lakkaushaaste: Bling Bling

Ihana kun tiedän aina missä kohtaa kuukautta mennään kun on lakkaushaasteen aika.

Tiedättekö kun on joskus semmoisia juttuja joista ei pidä? No, tässä kuussa meidän teemana oli strassit/timantit ja niiden laitto on jo pitkään ollu mulle semmonen ja aika harvoin niitä tulee enää käytettyä. En myöskään yhtään tykkää ottaa niitä pois ja jos kynsiä ei hukuta päällyslakkaan niin tuntuu että ne timantit jää aina kiinni johonkin tai tippuu ennen aikojaan.
Edelliset strassikynnet oon tehnyt instagramin mukaan joulukuussa 2017 siis puolitoista vuotta sitten, joten tässä oli ihan haastetta kerrakseen.Pitkitin kynsien lakkaamista niin pitkälle kuin pystyin mutta kun torstaina eksyin kotimatkalla Lauralle (Timantteja Kynsillä) ja kynnet olivat edelleen lakkaamatta oli otettava härkää sarvista ja ryhdyttävä toimeen. Pidettiin samalla facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä kolmen tunnin FB-live kun molemmat lakkasi kynsiä. Saatiin jopa katsojilta ehdotuksia että mitä lakattaisiin. Minä ihastuin Lauralla yksiin värikkäisiin timantteihin ja niiden kanssa kaveriksi ehdotettiin mustaa lakkaa. Kävi kuitenkin niin että siinä vaiheessa kun olin lakannut kynteni Gina Tricotin mustalla jouduin toteamaan että juuri ne värikkäät timantit olivat mun kynsille aivan liian isot että olisin voinut käyttää niitä mitenkään järkevästi.Ehdotettiin koruasetelmaa ja ensimmäinen timanttikoru joka mulle tuli mieleen oli Titanicin Heart of the Ocean. Vaikka myöhemmin tajusin että timanttiasetelmalla tarkoitettiin isompaa strassia keskelle ja pieniä sivulle, aloin kuitenkin tekemään tätä Titanic elokuvasta tuttua sydänkorua jonka Rose (SPOILER ALERT) elokuvan lopussa tiputtaa mereen.

Lakkasin keskisormeen ensin sinisen sydämmen FUNin How deep is your holo lakalla, sen jälkeen asettelin mikrohelmistä sydämmen ja ketjun. Lopuksi laitoin keskelle viisi sinistä strassia kun enempää en saanut mahtumaan. Alla oleva sininen lakka tekee sen että sydän ei näytä aukkoiselta. Tässä vaiheessa Laura muistutti että timantteja kuuluu lakkaushaasteen "sääntöjen" mukaan olla ainakin kahdessa kynnessä ja liven katsojien kanssa tultiin valitettavasti yhdessä siihen tulokseen että mikrohelmiä ei lasketa. Siispä tungin muutaman timantin mikrohelmien kanssa peukaloon epämääräiseksi kasaksi ja totesin että saa kelvata :D
Sen jälkeen taisin kaataa purkillisen mikrohelmiä ympäri Lauran keittönpöytää... 😐Näistä tuli tosi kivat ja täytyy todetta että ei starssien ja mikrohelmien asettelu ollut yhtään niin kamalaa kun muistelin. Toki siihen saattoi myös vaikuttaa se että seurassa oli niin kiva lakata kynsiä ja FB-liven pitäminen oli myös aika hauskaa, mutta periaatteessa on semmoinen olo että voisin tehdä näin uudestaan nopeammin kuin puolentoista vuoden päästä.

Muiden lakkaushaasteeseen osallistujien kynnet voit käydä kurkkaamassa alla olevista linkeistä.
Nails to Photos
Timantteja Kynsillä
Dioriina
Tinkerbell's nail diary
Strokes of Color
Nena Sofia's

Mitkä on teidän suosikki ja inhokki kynsien koristelutyylit?

14 kommenttia:

 1. Kivasti erottuu nuo värikkäät timantit mustalta pohjalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu usein käytettyä mustaa muuhun kun leimaamiseen yms koristeluun mutta tää oli kyllä nappivalinta tähän.

   Poista
 2. Oli se live tosi kiva :D Ja näistähän tuli tosi kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaan hauska pitää liveä ja Lauran kanssa ei jännittänyt. Yksin en olis ehkä uskaltanut.

   Poista
 3. Siis ei oo todellista miten upeat näistä tuli! <3 Ja heti tunnistin korun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tunnistit korun. Siitä tulee semmonen olo että onnistu 😊 kiitos!

   Poista
 4. Älyttömän upeet!<3 Eiks se sääntö oo, että vähintään yhdessä kynnessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä enää oo ihan varma mitä sääntöjä meillä on 😂 luulin että kahdessa mutta väliäkös tuolla

   Poista
 5. Todella hyvä toteutus! Ihanan kekseliäs!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.