perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu vappu vappu

Valmistauduin vappuun lakkaamalla itselleni keskiviikko iltana oikein juhlaan sopivat kynnet. Kuvittelin pääseväni helpolla päättäessäni leimata kynnelleni muutaman kuvan, mutta sehän ei tietenkään mennyt ihan niinkuin strömssössä! 
Lopputulos on kuitenkin minua ja erityisesti Vtä miellyttävä :)


Halusin pohjalle uutta Color Clubin violettia Pastel Neon Remix kokoelmasta. Ensimmäistä kertaa sitä kynsille lakatessa petyin suuresti lakan peittävyyteen. Pullossa lakka näyttää paljon violetimmalta, kynnellä ei niinkään. 
Peukkuun, etusormeen ja pikkurilliin taisin loppujen lopuksi lakata 4 kerrosta

Keskisormeen ja nimettömään laitoin ensin 2 kerrosta Miss Selenen jotain violettia jonka jälkeen tein leimadecalit Pueenin laatasta 94. Tässä vaiheessa syntyi ongelmia kun en jostain kohtalon oikusta saanut leimoja nousemaan ku nolla joten jouduin puolet leimoista lakkaamaan vapaalla kädellä. Onneksi on tarpeeksi ohut sivellin niin onnistuin aika sujuvasti.
Pueen 94 on oikeasti syntymäpäivä laatta mutta kun nappasi oikeat kuvat sopi ne täydellisesti vappuun. Muutaman idean sain laatasta jo uudelle vuodelle ellei muita ideoita ehdi syntymään ennen sitä.
Kun olin asetellut leimadecalit paikalleet laitoin kuvien ympärille hieman tuota glitteristä Color Clubin lakkaa mitä oli muilla kynsillä.


Meidän vappu ei tänä vuonna mennyt ihan alustavien suunnitelmien mukaan. Meillä piti olla lapsivapaailta kavereiden kanssa mutta pikku miehelle nousi kuume minkä vuoksi jäätiin kotiin. Myös tämän päivän piknikk ystävien kanssa jätettiin väliin kun pikku mies oli niin huonossa kunnossa eikä hänen kanssa olisi voinut mihinkään ulos lähteä. Nyt otetaan kotona ihan rennosti ja koitetaan tämän tulevan viikonlopun aikana parantua.


Toivottavasti teillä oli mukava vappu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.