lauantai 23. toukokuuta 2015

Because i'm a BLOGGER

Hei kivaa, tästä tulee varmaan tapa että aloitan postauksen kertomalla kuinka oon taas ollut kipeenä. Henkilökohtaisesti oon jo niin kyllästynyt tähän sairauskierteeseen mikä mulla on. Ja voitteko kuvitella millaista on olla kotona vuoden ikäisen taaperon kanssa kun ei ole yhtään ääntä? Aika vaikeaa.
Kaikesta huolimatta elättelen toivoa että kesällä helpottaa :D

Mulle normaalia on lakata kynnet kolmesti viikossa mutta tän väsymyksen aikana olen lakannut ruhtinaallisesti kerran. Mikä tietenkin näkyy blogin tuottavuudessa.
Ehkä mä vielä opin säännollisyyteen. 


Mä rakastan glittereitä, käyttäisin niitä varmaan enemmän jos en olis tällä hetkellä täysin kyllästynyt niiden vaikeaan poistamiseen kynsiltä. Tätäkin ihanaa PiCture pOlishin Blogger lakkaa olisi  laittanut varmasti sata kerrosta joka kynnelle mutta olin jo kaukaa viisas ja lakkasin sitä vaan neljälle kynnelle, onneksi koska oikeasti poistamiseen meinas me nä hermo.Blogger on kaunis moniväri glitter kirkkaalla pohjalla. Paljon, paljon eri värisiä glittereitä. Mun suuri heikkous ja tälle löytyykin hyllystä hyllystä kaksi dupea.

Valkoisena käytin taas mun lempparia, OPIn Put A Coat Onia laitoin sitä jopa Bloggerin alle mutta kaksi kerrosta peitti niin hyvin että valkoisen olisi ihan hyvin voinut jättää laittamatta. Leimaamiseen käytin China Glazen Passionia ja Konadin Square 01 laattaa. 
Lisäsin vielä värikkäät niitit ja tulin siihen tulokseen että tarvitsen jotain pienempiä. Koska tykkään yleensä lisätä kaksi ja nämä ovat liian suuria siihen. 


Mitäs tykkäsitte? Onko muillakin ahdistus glittereiden poistoa kohtaan?

Tänään olis sitten ohjelmassa pieni muotoinen kynsien lakkaus-ilta kavereiden kanssa mikä huipentuu Euroviisu finaalin kisastudioon. 
Ja oikeesti ei ees ollut mun idea lakata kynsiä yhdessä! En ees tiennyt että mulla on niin monta kaveria/kaverin kaveria jotka on kiinnostunut kynsien lakkaamisesta. Meitä on tulossa ainakin seitsemän! Vähän jännittää, kun olen vielä luvannut viedä kauhean kasan koristeita mukanani. 

2 kommenttia:

  1. Mää niin haluan tuon Blogger-lakan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan super ihana! Pitää ehkä joskus lakata sitä kaikille kynsille vaikka niiden poistaminen ehkä vähän pelottaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.