keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Tatuointeja kynnellä!

Follow my blog with BloglovinTiedätkö sen tunteen kun lakkaat kynnet jollain tosi kivalla lakalla ja sitten kun yrität ottaa siitä kuvan niin mikäön ei onnistu tai lakka näyttää ihan erilaiselta kuvissa?
Näin kävi taas. En ole vielä selvittänyt mistä tämä johtuu mutta uskoisin että kamera ei vaan jotenkin pysty tallentamaan sitä luonnollista väriä mikä kynsillä livenä näkyy.  Jos joku tietää tähän ongelmaan syyn tai ratkaisun niin saa mulle kertoa :)


Tällä kertaa kuvaus ongelma tuotti Essien Midnight Cam joka on aivan ihana tummansininen lakka sähkönsinisellä shimmerillä. Kyllähän se vähän siniseltä näyttää mutta suuressa osassa kuvia lakka näytti vaan mustalta! Pullossa lakan todelliset värit pääsevät esille kauniisti. Ota nyt siitä sitten selvää että miksi. 


Muistatteko muuten hei ne nuoruus- tai lapsuusvuosien tatuoinnit mitkä leikattiin paperista, läntättiin iholle ja kasteltiin sitten päältä? NE ON TÄÄLLÄ TAAS! Tosin kuvat ei oo niin järkyttäviä mitä muistelen niiden purkkapaketista tulleiden olleen. Kävin hakemassa itselleni arkin Glitteristä ihan kynsien koristelutarkoitusta varten. Olen ehkä itse liian tylsä laittamaan niitä iholle mutta ajattelin niiden soveltuvan hauskasti kynsille.

Siispä leikkasin arkista sopivan kokoisen palan, asetin sen kynnelle ja kostutin hieman märällä vanulapulla. Ta-daa kuva siirtyi kynnelle nätisti.
Koska en ole tietoinen kuinka nämä pysyvät kynnellä lakkasin päälle kerroksen Glisten & Glow HK Girl pikakuivattavaa päällyslakkaa, tässä vaiheessa tatuointi meni mielestäni hieman ryttyiseksi mutta se ei ainakasn minua haittaa.
Ja koska en jostain syystä välitä että kaikki 10 kynttä ovat samanlaisia laitoin etusormeen ja pikkusormeen tatuointien tilalle pienet kultaiset niitit.


Tässä vielä kuva joka ei ole laadultaan niin hyvä mutta jossa tuo sinisyys näkyy muita kuvia paremin.

Mitäs mieltä olette näistä Temporary Tattoosta? Kiinnostaako laittaa niitä iholle tai kynsille? Muistuttaa vähän siirtokuvien laittamista mutta ei sitte  kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.