sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Pretty Polished Life

Melkein vuosi sitten aloin kirjoittamaan blogia. Tahdoin sillon kirjoittaa itselleni (ja muille) omasta elämästäni pienen pojan äitinä, toisin sanoen kirjotin ehkä mammablogia. 
Reilun puolen vuoden jälkeen niistä aiheista kirjottaminen alkoi tuntua ikävältä. En osannut kirjoittaa minulle mieleisellä tavalla ja kaikki tuntui liian henkilökohtaiselta, ja sitähän ne olivat henkilökohtaisia. 
Vaikka voisin puhua pojastani ummet ja lammet, kertoa kaikki ihanat yhteiset tekemiset ja uudet oppimiset en silti enää pystynyt kirjoittamaan niistä. Tahdon kunnioittaa hänen yksityisyyttään enemmän vaikka en koskaan maininnut poikani oikeaa nimeä ja kuviakin hänestä julkaisin tarkasti harkiten. 
Siispä tulin tulokseen että mammabloggariksi musta ei taida olla mutta silti mulla oli suuri tarve saada pitää blogia. Mistä? Kysyin itseltäni monta kertaa. Olin lukenut että blogia kannattaa pitää itseään kiinnostavasta aiheesta ja koska äitiys oli pois suljettu täytyi hetken miettiä. 

Vuoden vaihteessa avasin itselleni toisen instagram-tilin missä esittelen omia itse lakattuja kynsiäni. Rakas harrastukseni, aihe josta voisin puhua ikuisuuden ja mistä on muodostunut minulle suuri intohimo, parempaa aihetta ei voisi blogille olla!
Nyt neljä kuukautta asiaa harkittuani ja vihdoinkin nimen keksittyäni blogi on valmis pystytettäväksi. Kiitos Emzille avusta tässä nimi ongelmassa. 

Siispä tervetuloa seuraamaan mun kynsiin painottuvaa blogia Pretty Polished Life.
Kynsiblogeja on jo aika paljon ja seuraan niitä itsekkin. Uskon kuitenkin että tämä mahtuu tänne mukaan vielä oikein hyvin ja ehkä joku löytää täältä itsellleen jotain kivaa. 
En vastaa seurauksista jos kynsijuttujen sekaan mahtuu muutama juttu muusta elämästä. Pitäen pääpainon kuitenkin kynsissä :) Näihin kynsiin on lakattu pohjalle kaksi kerrosta Essien Sugar Daddy lakkaa, ihanan läpikuultava vaaleanpunainen suorastaan täydellinen ranskalaiseen manikyyriin.
Päälle leimasin koko kynnen leimat ihanalla Héhé 036 Harry Potter laatalla.
Leimaamiseen käytin OPIn Put A Coat On lakkaa josta on muodostunut mun tämänhetkinen lempivalkoinen, vaikka ennen leimaamista kävin läpi mikä omistamistani valkoisista leimaa parhaiten. Put A Coat On on aluslakka joka on suunniteltu neon värien alle jotta värit tulisivat paremmin esille mutta ihanan koostumuksensa ja hyvän peittävyytensä ansiosta käytän sitä ihan tavallisen valkoisen tavoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.