sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Euroviisut 2016

Euroviisufani taas teitä täällä tervehtii!
Yksi vuoden parhaista viikosta on taas ohi kun on katsottu kaksi semifinaali ja sitten FINAALI. Tänä vuonna jouduin jättämään virallisen viisukatsomon väliin ja katsomaan kaikki yksin kotisohvalta koska olen sen verran sairaana että en viitsinut lähteä Espooseen asti. Ei tosin kauheasti haitannut sillä euroviisut tekevät mut niin onnelliseksi, sitäpaitsi sainpahan twiitata rauhassa :D
Viime vuoden viisukynnet oli omistettu Virolle koska olin pukeutunut Viroksi ja vein nyyttäreihin Viro-aiheista ruokaa. Tänä vuonna tein jotain aivan muuta :)



Viisukynnet saivat pohjaksi galaxykynnet, parhaimmat mitä oon koskaan tehnyt!
Tosin olen lakannut galaxyt itselleni vain kerran 2012 että siitä onkin hyvä parantaa.
Pohjalla näissä on Picture Polishin Big Bang jota ei enää ihan hirveästi näy.
Muita käytettyjä lakkoja: Color Club French Tip (valkoinen) Bright Night (sininen), Picture Polish Chillax (turkoosi), Bluebird  (vaaleansininen) Essence 09 #Lucky (pinkki), 20 Beautiful Lies  (liila) 31 Electriiiiiic  (tummansininen) ja 46 Black Is Back  (musta). Kaiken vielä kruunasi INM Holo Top Coat jonka olin juuri ostanut.




Jotta sain aikaan Euroviisu-teemaiset kynnet otin esille akryylimaalit. Tein Messy Mansionin Decal matolle decalit 'euro', 'vision' ja sydämen jonka väritin isäntämaa Ruotsin lipun väreillä. Inspiraatio kynsiin tästä.
Oon ihan rakastunut tohon Holo Top Coatiin!

Nää pitää kyllä muistaa vaihtaa pois ennen mitään mahdollista Suomi-Ruotsi jääkiekkomatsia :D



Viisut itsessään olivat ihan mahtavat. Ruotsalaiset todellakin osasivat järjestää kunnon show.  Oli mukavasti läppääkin, yksi suosikeistani oli ensimmäisen semifinaalin Europe-vitsi. Olisin myös mielelläni antanut 12 pistettä Ruotsin väliaikashowlle ja erityisesti Love Love Peace Peace kappaleelle jossa oli kaikki ainekset euroviisujen voittokappaleeseen. Unohtamatta sitä että Juatin Timberlake esiintyi finaalissa, siis mitä ihmettä! Viisut näytettiin tänä vuonna myös ensimmäisen kerran suorana Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Harmillisesti Suomi ei päässyt finaaliin ja omia suosikkejani siellä olivatkin Venäjä, Ranska, Malta, Bulgaria ja Liettua. Voiton vei Ukraina kappaleella 1944, omaan makuuni liian poliittinen kappale kun ottaa huomioon Ukrainan ja Venäjän tilanteen mutta koska kappaleessa ei suoraan viitattu nykyajan tapahtumiin se meni läpi järjestäjien puolesta.

Seuraakos joku muu euroviisuja? Mitäs tykkäsit kynsistä? 

6 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet. Itse tykkäsin Puolan biisistä ja ihan mukavasti se nousi tuomaripisteiden jälkeen hänniltä ihan kärkikahinoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siis se Puolahan oli ihan sika jännä, vaan 7 tuomaripistettä ja sit tyyliin kolmanneksi eniten yleisöääniä :D

      Poista
  2. Siis nää on aivan super upeet nää kynnet! Ja joo, yks toinen Euroviisu tapittaja täällä, show oli upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon :)
      Joo, kyllä oli ihan mahti show, ruotsalaiset osaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.