torstai 5. marraskuuta 2015

Livbox: Marraskuu 2015

Ihka ensimmäinen Livboxini saapui eilen ja olin koko päivän ihan tohkeissani.
Ajatus Livboxin tilaamisesta on käynyt mielessä ensimmäisen kerran silloin kun koko boxi ensimmäisen kerran julkaistiin mutta en vaan jostain syystä ole saanut aikaiseksi sitä tilata.
Aina sillon tällöin olen harmitellut että voikun olis kiva saada boxi mutta silti en ole tilannut. Nyt otin itseäni kuitenkin niskasta kiinni ja I love Me -messuilla kävelin suoraan Livboxin osastolle ja tilasin boxin itselleni, vihdoin!


Marraskuun boxi on väriltään tumman violetti. Tässä vaiheessa olin ihan innoissani boxin avaamisesta.


Boxi on mielestäni aika täysi vaikka minulla ei kokemusta aikaisemista boxeista olekaan muuten kuin mitä olen lukenut. Kahdeksan tuotetta joista kolme oli tilaajien toivomia tuotteita. Mielestäni hyvin otettu tilaajat huomioon.

Mutta eikös mennä suoraan siihen itse boxin sisältöön tarkemin?

 HEAD&SHOULDERS Classic Clean Shampoo
Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hilseshampoo on kehitetty erityisesti hiusten tehokkaaseen puhdistamiseen ja hoitoon. Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät ja jopa 100-prosenttisen hilseettömät (näkyvä hilse säännöllisellö käytöllä). Jättää hiuksiin pitkään kestävän raikkaan tuoksun. Ei jätä hiuksiin jäämiä.
Saatavana päivittäistavaramyymälöistä.
(Svh 4,29€ / 250ml)

Hyvin tuttu tuote joka löytyy meiltä välillä suihkusta, toimii erinomaisesti. Itselläni ei ole tälle kuitenkaan käyttöä joten kiikutin tämän samantien miehelle joka oli jotenkin iloisen innostunut. Uskon tartuttaaneni omaa innostustani häneen koska ei hän yleensä ole noin kiinnostunut uudesta kosmetiikasta. 
Tulee ehdottomasti käyttöön.

HERBINA Moisture Balance Kasvonaamio
Kasvonaamio tehokosteuttaa kasvojen ihoa. Tuotteella on kolme käyttötapaa, joista voit valita mieleisesi ihosi tarpeen mukaan: pikakosteutus, tehokosteutus, yönaamio. Tuote sisältää manteliöljyä, karitevoita ja ruusuvettä,
ja se on dermatologisesti testattu.
Saatavana päivittäistavaramyymälöistä.
(Ovh 5,50€ / 50ml)

Olen tässä viime aikoina yrittänyt kovasti päästä eroon vanhoista voiteista, jopa heittämällä niitä roskiin jos ne ovat olleet liian kauan auki tai vaikuttavat muuten vähän huonoksi menneiltä. Joten tämä kasvonaamio tulee todella tapeeseen. Minulla ei ole kaapeissa yhtään kasvonaamiota, ihme ja kumma. 
Minulla on aikasemmin ollu Herbinan kasvonaamio ja muistan pitäneeni sitä kovasti. Toivon siis pitäväni tästäkin.
Tulee heti käyttöön.

LABELLO Care & Colour
Tämän syksyn uutuushuulivoide koostuu kahdesta kerroksesta tarjoten aivan uudenlaista hoivaa huulille. Pantenolia sisältävä hoitava ydin sekä hennosti sävyttävä ulkokerros hoitavat huuliasi tehokkaasti ja antavat niille hillityn punaisen sävyn. Livboxissa tuotteen sävy Red, saatavilla myös vaaleampi Rosé.
Saatavana hyvin varustetuista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.
(Ovh 2,75€ / 4,8g)

Rakastan huulirasvoja mutta en koskaan ole oikeastaan pitänyt näistä sävyttävistä huulirasvoista. Ne yleensä liikkuvat liikaa ja jotenkin saan koko suun ympärykseni punaiseksi, mikä nyt näyttää hyvin sotkuiselta. 
Menee huulirasvavarastooni muiden joukkoon ja tulee varmasti jossain välissä käyttöön. Juuri tällä hetkellä on aika monta muuta huulirasvaa käytössä.

Tilaajien toivetuote:
RICH Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir
Upea, kevyt argan-öljy ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy nopeasti hiukseen. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja kiiltävät tyvestä latvaan. Hoitaa hiusta ja ylläpitää hiuksen omaa luonnollista elinvoimaa. Useasti palkittu hiusöljy sopii kaikille hiustyypeille ja sitä voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.
Saatavana kampaamoista ja osoitteesta salon24.eu. 
(Ovh 16,90€ / 70ml)

Tämä on ollut mun ostoslistalla NIIN pitkään. Mutta koska hiustuotteita, öljyistä ja seerumeista hiuksiin jätettäviin hoitoaineisiin minulla melkein pursuaa ovista ja ikkunoista olen malttanut olla vielä olla ostamatta tätä. Nyt olen kuitenkin erittäin ilonen että sain edes tämmöisen testikokoisen tuotteen jotta voin arvioida onko tuote minulle sopiva ja mahdollisesti sitten hankkia sen itselleni.
Maltan tuskin odottaa testaamista. Tällä on myös mielyttävä tuoksu.

Tilaajien toivetuote:
NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover
Ruiskaunokkiuutetta sisältävä  silmämeikinpoistoaine poistaa jopa erittäin vedenkestävän ripsivärin ja silmämeikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti olman hankausta. Tuotteen hoitava, kaksiosainen koostumus
suojaa herkkiä silmäripsiä puhdistuksen aikana. 
Ei jätä öljyisen tuntuiseksi. Soveltuu myös piilolinssien käyttäjille.
Saatavana hyvin varustetuista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.
(Ovh 5,25€ / 125ml)

Hmm.. Ensimmäinen ajatus on että soveltuukohan tämä ripsipidennyksille mitkä minulla nyt tällä hetkellä sattuu olemaan. Meikinpoistoaine nyt on aina hyödyllistä ja sitä kyllä kuluu. Olen kyllä juuri siirtynyt käyttämään misellivettä että saa nähdä onko tälle niin kovasti käyttöä. En ole koskaan oikeen muutenkaan tykännyt tämmöisistä kerrosmeikinpoistoaineista vaikka tuossa sanotaan että ei jätä öljyiseksi niin minusta näistä kyllä silti usein jää.
Ollessaan tilaajien toive tällä selvästi täytyy olla tykkääjiä joten en tuomitse ennenkun testaan.

SN Makeup -blogin Sanna-Emilian suosikki:
LUMENE Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-voide SK 20
Kevyt, kosteuttava ja hoitava BB-voide auttaa tasoittamaan ihon omaa luonnollista sävyä ja peittämään pieniä virheitä. Yhdysvaltalainen Good Housekeeping -lehti palkitsi BB-voiteen vuoden 2014 parhaana BB-voiteena. Se on tuote jossa meikkivoiteen parhaat puolet yhdistyvät tehokkaaseen ihonhoitotuotteeseen. Voit käyttää monikäyttöistä BB-voidetta päivävoiteen tapaan, meikkivoiteen alla tai yksinään. Runsaasti väripigmenttiä sisältävää CC-voidetta ohuempi BB-voide on ihollesi nappivalinta erityisesti silloin, kun kaipaat peittävyyden sijaan heleyttä, hoitoa ja kosteutusta. 
Saatavana hyvin varustetuista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.
(Ovh 14,90€ / 50ml)


Mahtavaa!
En yleensä käytä kasvoillani muuta kuin kosteusvoidetta, ensinnäkin siksi että en löydä itselleni tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta ja toisekseen siksi että ihoni on niin kuiva että meikkivoidetta laittaessa se alkaa yleensä hilseilemään. Sen oikean tuotteen etsiminen ollut käynnissä ehkä 7 vuotta, olisiko tämä se?
Sain sävyn 00 Fair ja äkkiseltään testattuna sekin tuntui vähän liian tummalta, että pitääkin olla tämmönen Lumikki! Täytyy kokeilla kunnolla koko kasvoille mutta olen ainakin todella tyytyväinen että tämä tuli boxista.
Tulee heti käyttöön.

JORDAN Easy Reach Flosser
Jordan Easy Reach Flosserilla hammasvälien puhdistus on helppoa. Hsmmaslankain on suunniteltu erityisesti hammasvälien puhdistukseen suun takaosasta jonne muuten on vaikea ylettyä. Hammaslanka on erittäin vahvaa ja se liukuu helposti hammasväleissä - rispaantunutta. Lisäksi langassa on raikas mintun maku! 
Voit helposti säädellä langan kireyttä puristamalla lankaimen varren reunoja yhteen. 
Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.
(Ovh 3,79€ / 25kpl)

Tämäkin on kiva tuote, en ole koskaan aikaisemmin kokeillut. Viisauden hampaan poistamisen jälkeen putsannut hampaita lähes pakkomielteisesti. Yhtään reikää ei vielä ole ja asia saa sellaisena pysyäkin. Ongelmani suurimman osan hammaslangan kanssa on se että ne ovat liian paksuja tai sitten mulla vaan on liian pienet hammasvälit.
Tämän maku oli tosi hyvä mutta käyttö vaatii vielä vähän harjoitusta ja tämäkin on ehkä hieman liian leveää minulle.

Lisäksi boxista löytyi pieni 1,2ml tuoksu näyte Calvin Kleinin Eternity Now tuoksusta. Tuoksu on ihan miellyttävä mutta ei yhtään minun tyylinen.


Juuri tällä hetkellä voin sanoa olevani hyvin tyytyväinen että tilasin Livboxin itselleni. Parempaa ensimmäistä boxia en olisi voinut toivoa! Voinko jo innolla odottaa joulukuun boxia? 
Mitäs te tykkäsitte tämän kuun boxista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.