maanantai 26. elokuuta 2019

Picture Polish & FUN Lacquer Ariel | Merenneitoilua osa 1

Lapsuuden suuri haaveni on vihdoin käynyt toteen. Minusta on tullut merenneito!
Aloitin eilen siis uuden harrastuksen, merenneitouinnin. Kävin heinäkuussa kokeilukerralla ja innostuin niin että ilmottauduin kaverini kanssa heti kunnon kurssille. Nyt vihdoin ja viimein odotus on ohi ja tunnit alkoivat.
Siitä inspiroituneena tein itselleni merenneito -aiheiset kynnet ja ajattelin tehdä niin jokaiselle kurssikerralle sillä pääni on täynnä erilaisia merenneitokynsi-ideoita enkä tiedä kuinka muuten saisin kaikki toteutettua.


Näiden ensimmäisten kynsien idea lähti siitä että omistan kaksi kynsilakkaa joiden nimi on Ariel ja kuten me kaikki varmasti tiedämme Ariel on se Disneyn hyvin tunnettu Pieni Merenneito. Halusin käyttää molempia lakkoja samassa lakkauksessa ja päädyin tekemään suomukynnet.


Lakkasin kynsilleni ensimmäisenä kaksi kerrosta  FUN Lacquerin Arielia.
Sen jälkeen leimasin suomut Uber Chicin Mermaid Life laatasta Moyran mustalla leimauslakalla silikonimatolle ja väritin osan suomuista satunnaisesti Picture Polishin Arielilla.
Leimadecalien kuivuttua siirsin ne kynnelle ja lisäsin päällyslakkaa.
Vaikka leimadecalien tekemiseen ja kuivumiseen menee hetki aikaa sanoisin että tämä oli ainakin itselleni helppo ja yksinkertainen lakkaus.


Nämä kaksi lakkaa sopivat mielestäni aika hyvin yhteen niin nimensä kuin värinsäkin puolesta. Mulla olisi ollut vielä yksi lakka nimeltä Ariel's tale mutta sitä en millään saanut tungettua tähän ja hyvä niin koska näiden lopputuloksessa on jo tarpeeksi kaikkea.


Mitäs mieltä olette, kynsistä tai merenneitouinnista?
Saa kysyä vapaasti vaikka en vielä mikään ekspertti olekaan niin vastaan kuitenkin niin hyvin kun osaan.

Oikein hyvää maanantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Niin ihanat kynnet! En ole kuullutkaan merenneitouinnista mutta kuulostaa hauskalta ja kiva kun olet löytänyt oman lajisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Merenneitouinnissa molemmat jalat laitetaan yhteen "räpylään" (monofin) ja päälle puetaan vielä pyrstökangas :) Sitten uidaan samalla tyylillä kun delfiinit. Vaatii paljon sukeltamista ja on yllättävän rankaa vaikka sitä ei sillä hetkellä vedessä huomaakaan.

   Poista
 2. Ihana lakkaus<3 Mä haluisin kans merenneitouintiin :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos joskus on mahdollisuus kokeilla niin suosittelen lämpimästi ☺️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.