lauantai 31. elokuuta 2019

Color Club Water Colors

Mulla jäi heinäkuussa muutama lakkaus julkaisematta. Lähdettiin loppukuusta 10 päivän perhelomalle ja vaikka olin suunnitellut kirjoittavani postauksia lasten nukkuessa kävi siinä kuitenkin niin että, ihan paria iltaa lukuunottamatta nukahdin samaan aikaan lasten kanssa :D ei ole helppoa nukuttaa lapsia ja silti viettää aikaa samassa huoneessa. Lomalta palattuamme jouduttiin viideksi päiväksi sairaalaan. Puoli kuukautta vaan hävisi jonnekin kuin sormia napsauttamalla ja huomenna on jo syyskuu, kuinka? 

No, ei sillä väliä mennään aiheeseen. Sain CesarsShopista testiin Color Clubin Water Colors kokoelmasta yhden lakan. Näitä ei ole myynnissä vaan Satu oli tilannut muutaman kappaleen testattavaksi sillä lakan vesipohjainen 18 free koostumus on vähintäänkin mielenkiintoinen juttu.
Päätin toteuttaa kestotestin ja lakkasin kaksi kerrosta pinkkiä Wave Goodbye lakkaa ilman alus- tai päällyslakkaa.
Lakka oli paksua ja kerrokset piti siitä syystä lakata todella varovaisesti. Kuivumiseen meni tavallista kynsilakkaa pidempi aika.Viisi päivää myöhemmin kynteni näyttivät tältä ja olen positiivisesti yllättynyt. Muistan sanoneeni miehelleni perjantai aamuna että katso kuinka hyvin nämä lakat on pysynyt, lakkauksen ollessa vielä silloin täysin ehjä. Perjantain aikana lakkaus alkoi kuitenkin näyttämään kulumisen merkkejä.
Mulla on aikaisempaa kokemusta Moyran vesipohjaisista lasten kynsilakoista ja ainakin omalla kohdallani ne lähtevät pois heti ensimmäisessä käsien pesussa (ilman alus- ja päällyslakkaa). Joten se että tämä pysyi useat käsien pesut ja jopa suihkussa käymisen oli kyllä yllätys.
Lakat lähtivät pois helposti peel-offia.

Pidän ajatuksesta täysin myrkyttömästä kynsilakasta. Ja pysyvyys oli hyvä. Alus- ja päällyslakan kanssa lakka pysyi vielä pidempään mutta se taas tuhoaa sen myrkyttömyyden. Ainoa miinus oli mielestäni paksu koostumus.


Koristeluiksi pinkki pohja sai leimadecal ananaksia sillä se oli #clairestelle8challenge haasteen teemana heinäkuun 13. päivälle.
Ananakset löytyvät Moyran leimauslaatasta 66 Exotique. Leimasin Moyran mustalla leimauslakalla ja väritin Ananakset Essencen keltaisella 28 hello sunshine lakalla sekä Sensinityn vihreällä Te Verde 34 lakalla.
Mitä tykkäätte?


Vaikka en kirjoittanut blogipostausta ehdin kuitenkin julkaisemaan nämä instassa. Laura (Timantteja Kynsillä) kommentoi kuvaani että hän katsoi nopeasti miksi joku on julkaissut kuvan hänen kynsistään ja samalla muistin että joskus viime vuonna Laura oli tehnyt pinkillä pohjalla ananaskynnet. En siis oikeasti yhtään ajatellut kyseisiä kynsiä tai kopioinut niitä vaan ihan sattumalta tein lähes identtiset. Löytää kurkkaamassa Lauran postaus täältä. Hauska sattuma vai mitä :) 

Oikein makeaa viikonloppua kaikille!


(18-Free tarkoittaa että lakka on vapaa seuraavista ainesosista: Aromatic Hydrocarbons, Camphor, Coal Tar, DBP, FD&C, Formaldehyde, Formaldehyde-like Derivatives, Gluten, Ketones, Lead, Mercury, Parabens, Petrochemical Solvents, Phthalates, Polyurethane, Polyurethane Film-formers, Toluene, Wheat By-Products)

3 kommenttia:

 1. Ihanat ananaskynnet ja kiva idea myrkyttömässä lakassa :) itse en pysty käyttämään ilman alus- ja päällyslakkaa koska neurootikko ;D

  VastaaPoista
 2. Nämä anananskynnet on kyllä ihan huiput! Niin pirteet :)
  Ja kiva, kun markkinoilta löytyy myös näitä myrkyttömmiä lakkoja niitä haluaville ja laatukin on ihan hyvä.

  VastaaPoista
 3. vähän hauska et teit ihan samanlaiset kynnet :D Mut on kyllä ihanat <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.