sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Pride 2019

Ohhoh, olen ylittänyt itseni! Tänä vuonna on oikeastaan tullut vain kuukausittaiset lakkaushaaste postauset mutta nyt kirjoitan teille jo jostain muutakin, vau sanon minä.

Tässä kuussa ja erityisesti tällä viikolla on juhlittu Pridea ja eiliseen Helsinki Pride-kulkueeseenkin osallistui arviolta 100 000 ihmistä. En ole aiemmin tehnyt sateenkaarikynsiä nimenomaan pridea varten joten tänä vuonna ajattelin että teen. Aiemmat sateenkaariaiheiset kynteni voit käydä kurkkaamassa täältä ja täältä.


Lakkasin kynsilleni ensin kaksi kerrosta Picture Polishin Holo on Top lakkaa minkä jälkeen valitsin kokoelmastani 6 vesivärilakkaa joilla tein sateenkaaren. Suurena vesivärilakkafanina multa löytyi kaikki tarvittavat sävyt ja vähän enemmänkin mutta silti muutaman tietyn sävyn voisin yrittää itselleni vielä hankkia.

Käytetyt sävyt peukalosta pikkurilliin Essien Silk Watercolors Blush Storke, Art New-Beau, Muse Myself. OPI Color Paints Landscape Artist ja Indigo Motif sekä OPI Sheer Tints Don't Violet Me Down.


Sen sijaan että olisin tehnyt ihan oikeat liukuvärikynnet meikkisienellä, lakkasin värit vain suoraan puolelle kynnelle koska mua rehellisesti sanottuna laiskotti. Tarkkasilmäinen huomaa eron mutta vesivärilakat liukuvat niin hyvin yhteen että ei sitä helposti huomaa ja kivat ovat näinkin.
Mustat sydämet leimasin Moyran mustalla leimauslakalla Moyran 61 L'AMOUR laatasta.


Lisäsin myöhemmin vielä China Glazen Fairy Dustia mikä on vaan ihan täydellinen holotopperi. Kummasta tykkäät enemmän hololla vai ilman?

Lakasitko sinä itsellesi värikkäät kynnet Priden kunniaksi?
Entä osallistuitko muuten Pride menoihin?
7 kommenttia:

  1. Ihanat <3 Mä kävin eilen siellä kulkueessa ja puistossa ja oli niin hauskaa :D

    VastaaPoista
  2. Upeat! ♥ Mä en oo koskaan tainut tehdä sateenkaarikynsiä.. Tälläiset liukuvärit olis ihanat :) Ja mulla ei oo koskaan ollut vesivärilakkoja, voitko uskoa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei eli sateenkaarikynsien tekoon nyt ja vesivärilakat ostoslistalle :D Ei, en voi oikeesti uskoa että sulla ei oo yhtäkään.

      Poista
  3. No enpä olisi tajunnut ettet käyttänyt meikkisientä :D Hirmuisen kauniit! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.