keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Lakkaushaaste: 1 leimauslaatta, 10 lakkausta.


Otsikossa lukee lakkaushaaste, mutta miksi ihmeessä kun lakkaushaaste kerran julkaistaan joka kuun 20. päivä klo 06.00? No siksi että tämä on lakkaushaaste-extra! Minä ja yhdeksän muuta kynsibloggaajaa saatiin CesarsShopin Sadulta lahjaksi yksi ja sama Uber Chic Beautyn leimauslaatta ja kaikki toteuttivat lakkauksen sitä käyttäen.Muutaman kerran olen nähnyt kauneusbloggaajien versioita jossa kaikki tekevät meikin esimerkiksi samaa luomiväripalettia käyttäen. Tämä olkoon kynsibloggaajien vastine kyseisestä haasteesta.

Mukana tässä haasteessa kanssani ovat
Nena Sofia's
Timantteja Kynsillä
Tinkerbell's Nail Diary
Dioriina
Strokes of Color
NailOxtail
Nails to photos
Ihastukset
Hanna Julia

Käykää ihmeessä kurkkaamassa muiden blogeista mitä kaikkea yhdellä leimaslaatalla saa aikaan.CesarsShop aloitti tämän vuoden alussa Uber Chic Beautyn virallisena maahantuojana Suomessa. Ja meillä oli ryhmänä ilo valita yksi laatta josta toteutamme lakkauksen yhdessä.
Äänestettiin muutamasta laatasta mutta lopputulos olin tasan kahden laatan väliltä joten lopullinen päätös jäi Sadulle ja hän valitsi meille ihanan Unicorn Love laatan.

Hehkutin yksisarviskynsiä jo joulukuun synttäripostauksessani joten olin tietenkin innoissani että sain uuden upean yksisarvislaatan täynnä mitä upeampia kuvia. Laatta sisältää paljon erilaisia yksisarvisia, yksittäin ja koko kynnelle. Lisäksi on tähtiä, sydämiä, sateenkaaria sekä pilviä ja vaikka mitä muuta. Tällä saa taatusti taianomaiset kynnet aikaiseksi.

Kylmä käsi

Mä ostin muutama viikko sitten ensimmäiset geelilakkani ja olen leikkinyt niillä siitä lähtien. Se mikä mut sai juuri nyt tutustumaan geelilakkojen maailmaan vaikka normaalisti lakkaan tavallisilla kynsilakoilla oli Kiara Skyn uudet lämpötilassa väriä vaihtavat ombre geelilakat.
Lakkasin puolet kynnestä Stormy Cloudilla ja puolet Purple Reignillä ja sekoitin lakkoja yhteen vesimarmorointi tikulla ennen lakkauksen kovettamista. Näin sain pohjalle hieman liukuväriä ja leimasinmarmorointia muistuttavan lakkauksen.

Lämmin käsi
Leimoiksi valitsin ihanan yksinkertaisen yksisarvisen, I BELIVE IN MAGIC -teksin sekä tähtiä joita leimasin useita kertoja muihin kynsiin. Leimat nousivat laatasta mielestäni hyvin ilman ongelmia mutta koska onnistuin päällyslakkaa laittaessani sotkemaan kolme kynttä ihan totaallisesti jouduin tekemään leimaukset alusta ja koska olin siinä vaiheessa jo kiireinen ja hieman turhautunut omaan mokaani, oli leimojen nostaminen vähän vaikeampaa. Tämä kuitenkin johtui varmasti keskittymisen puutteesta eikä laatan toimivuudesta.

Puoliksi kylmä, puoliksi lämmin

Kun olin saanut lakkauksen valmiiksi aloin tietenkin leikkimään vedellä eri lämpötiloissa jotta sain kynnistä kaiken ilon irti. Kuvasinkin nämä kokonaan kylmänä, kokonaan lämpimänä ja tietenkin omana lempparina puolet ja puolet :)
Aina ei kuitenkaan tarvitse leikkiä vedellä sillä nyt talvella ulkona on sen verran kylmä että hanskat kädessä kynnet ovat lämpimät mutta ilman hanskoja kylmät. Monesti olenkin jo saanut pojalleni pihalla sanoa että "katso nyt äidin käsiä paleltaa". Hänestä hauskaa puuhaa on myös se kun teen taikatemppuja kraanan alla :D Hauskaa siis molemmille.

Toivottavasti tykkäsitte meidän 1 leimauslakan haasteesta.
Ja muistakaa aina "Be yourself unless you can be a unicorn, then always be a unicorn!"

Oikein hyvää keskiviikkoa kaikille!

*Laatta saatu
En hyödy linkeistä yhtään mitään, kuhan huvikseni niitä tungin :D

10 kommenttia:

 1. Vähän noi on hienot! Ja toi väriä vaihtava lakka <3 Siis en kestä!

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi hyvä maku leimojen suhteen, hahahahhaha :D Tosi hyvä idea käyttää tuota väriä vaihtavaa lakkaa.

  VastaaPoista
 3. Ihan täydellinen yhdistelmä tuo väriä vaihtava pohja ja yksisarvsiteema! Todella ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo väriä vaihtava lakka! Nää on muutenkin ihanat :)

  VastaaPoista
 5. Thermolakat ♥♥ Olin ensin kommentoimassa että kiva erilainen liukuvärjäys, mutta totuus olikin toinen. :-D

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Jouduin katsomaan kuvia moneen kertaan, kun en millään meinannut tajuta miten teit ton liukuvärin :'D mä leimasin kans ensin ton saman tekstin, mutta se oli yhden kirjaimen verran liian leveä mun kynsille

  VastaaPoista
 7. Fiude kuin kivat tuli! Mulla on yks Kiaran thermolakka myös, niitä ekana tulleita kylläkin. Kiva idea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.