keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Lakkaushaaste: Dotting Tool

Tervetuloa lukemaan helmikuun lakkaushaastetta*. En olekaan tammikuun katastrofi -postauksen jälkeen kirjoittanut mitään saati lakannut kynsiä, kerran jos muistan oikein.

Alku vuosi on ollut kiireinen. Ollaaan vietetty meidän neljän henken perheessä jo kahdet synttärit sairastettu rasittavan pitkäkestoista flunssaa sekä ravattu lapsen kanssa, lääkärissä, labrassa, fyssarilla ja ties missä. Siihen kun lisää vielä sen että edellinen lakkaus ja postaus saivat minut suorastaan vihaiseksi ja ärsyyntyneeksi niin ei ihme että olen pitänyt vahingossa kuukauden tauon. Kysympä vaan että mihin tämä aika on mennyt koska muistan kaiken kun eilisen :D

Nyt ei kuitenkaan muistella enempää menneitä vaan siirrytään helmikuun haasteen pariin jonka teemana oli tehdä koristelut dotting toolilla ja talven väreillä.


En tiedä teistä mutta Helsingissä satoi eilen vettä. Kun ikkunasta katsoo ulos on näky aika harmaa, joten siksi valitsin omiksi talven väreikseni eri harmaan sävyjä. Tein pohjalle liukuvärinä käyttäen Picture Polishin lakkoja LakoDom, London ja Winter. Pilkut tein LakoDomilla.

Dotticure ja dotting tooling käyttö yleensäkin ovat varmaan yksi mun ihnokki asioista kynsien koristelussa ja siksi niitä tulee harvemmin tehtyä. Muistan tehneeni dotticure-lakkauksen viimeksi 2017 mutta en ikinä julkaissut siitä postausta tai kuvia koska en oikeasti yhtään tykännyt lakkauksesta. Nyt olen kiitollinen siitä että tämä haaste laittoi mut tekemään jotain mistä en tykkää ja saan todeta että kynsistä tuli tosi kivat.


Käykää kurkkaamassa muiden talviset dotting tool koristelut
Nails to Photos
Timantteja kynsillä
Dioriina
Tinkerbell's nail diary
Nena Sofia's
Stroke of Color

Mitä te tykkäsitte?

*Lakkaushaaste on blogeissa toteutettava haaste, jonka Dioriina-blogin Marina on laittanut alulle. Joka kuun 20. päivä klo. 6.00 julkaistaan uusi lakkaushaaste aina ennalta määrätyn aiheen mukaan. Instagramista löydät meidät käyttämällä tägejä #lakkaushaaste #kynsivaihtarit samalla voit myös itse osallistua. Myös uudet bloggaajat ovat tervetulleita mukaan! Nykyään löydät meidät myös Facebookista.

9 kommenttia:

 1. Ai vitsit, nämähän on todella kauniit! <3 Hassua, että niin monet inhoaa dotting toolin käyttöä. Se on yksi mun lempitekniikoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä mietinkin lakatessa että sä oot muistaakseni tehny jonkin verran näitä :) mä en tykkää pilkuista oikeen muutenkaan, vaatteissa tai sisustuksessa nii kai se sama on sit kynsissä myös.

   Poista
 2. Vitsi on jännät :D Mut tykkään tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Nämä on kauniit! Itse taisin hieman ihastua tähän dotting tool juttuun taas pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
 4. Nätit <3 mä oon aina kyllä tykännyt pilkuttaa ja monet onkin tullu tehtyä, harmittaa vaan kun osa dotting tooleista on hävinnyt taas :D

  VastaaPoista
 5. Dottarilla saa kyllä aikaiseksi tosi kauniita kynsiä. Tosi kiva lakkausaihe! Ja hieno liuku! :)
  PS. Oon tulossa käymään Cesarsilla 6.3 niin olis kiva nähdä siellä jos aikataulut sopii :)

  VastaaPoista
 6. Ihan super kivat! Mä en kans tykkää dotting toolin käytöstä. Mulla jotenkin käsi aina tärisee ja pallerot menee ihan väärään kohtaan eikä ne yleensä edes ole pyöreitä :DD

  VastaaPoista
 7. Näissä on kyllä tosi ihana tuo liukuväri! <3 Tulee ikävä vähän pidempiä kynsiä, jotta saisi paremmin monisävyisen liukuvärin toteutettua itsekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.