keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Lakkaushaaste: Keväinen skittlette

Maaliskuun lakkaushaasteen aika!
Tässä kuussa meillä tosiaan oli kaksi lakkaushaastetta kun uusista Uber Chic Beautyn laatoista tehtiin extra postaus.

Tämän kuukauden teemana on skittlette kevään väreillä jotka jokainen saa määrittää itse.
Muiden haastepostauksia pääset lukemaan alla olevista linkeistä!
Timantteja Kynsillä
Strokes of Color
Nails to photos
Dioriina
Tinkerbell's Nail Diary
NenaSofia'sTiedän tasan tarkkaan mikä on skittlette mutta nyt kun katson näitä kuvia ja kättäni. Iskee epätoivo, meneekö nämä nyt kuitenkaan siihen kategoriaan? No, näillä mennään tämä postaus kun en voi enää muutakaan tehdä :D

Mikä siis on skittlette ja miksi kuvittelen että lakkaukseni ei sovikaan siihen kategoriaan.
Skittlette on lakkaus jossa on ainakin kaksi erilaista aksenttikynttä ja todellisessa skittlettessä ainakin kaksi kynttä ovat samanlaiset (muut voivat olla kaikki erilaisia) TAI kaksi paria samanlaisia kynsiä ja yksi erilainen. Hämmentävää? Niin minustakin.

Skittlette voi siis olla esimerkiksi
AABBC, AAABC tai AABCD missä järjestyksessä tahansa ja kuten minulla nyt ABAAC.
Tämä kaavio nyt siis antaisi ymmärtää että lakkaukseni on skittlette vaikka omasta mielestäni siitä puuttuu kaksi aksenttikynttä. Ellei aksenteiksi lasketa noita cremejä etusormessa ja pikkusormessa kun kerran kaikki muut kynnet ovat samoja. Menipä vaikeaksi.
Olin haaveillut keltaisista kynsistä jo hetken joten kevän värien kunniaksi valitsin NCLAn vaaleaan keltaisen Tennis Anyone? lakan jonka kaveriksi pääsi Essencen 26 Brazil Jungle. Lakkasin kolmeen kynteen liukuvärin ja leimasin niiden päälle leiman Uber Chicin laatasta 4-01 käyttäen Moyran mustaa leimauslakkaa.


Jos ei muuta niin ainakin ovat keväiset ja sopivat ajatukseeni siitä että kevät taitaa vihdoin olla tulossa vaikka ulkona onkin ihan märkää ja harmaata.
Tykkään itse näistä kyllä todella paljon vaikka hieman tuota termiä nyt edelleen mietinkin.


Onko nämä sinusta skittlette vai ei?
Hyvää keskiviikkoa!*Lakkaushaaste on blogeissa toteutettava haaste, jonka Dioriina-blogin Marina on laittanut alulle. Joka kuun 20. päivä klo. 6.00 julkaistaan uusi lakkaushaaste aina ennalta määrätyn aiheen mukaan. Instagramista löydät meidät käyttämällä tägejä #lakkaushaaste #kynsivaihtarit samalla voit myös itse osallistua. Myös uudet bloggaajat ovat tervetulleita mukaan! Löydät meidät myös Facebookista.

6 kommenttia:

 1. Kyllä mä tän skittleteksi luokittelisin vaikka rupesin epäileen tekstiä lukiessa :'D ei mutta tosi kauniit keväiset kynnet. Useampi mieltänyt vihreän ja keltaisen kevään väreiksi - itehän olisin tehnyt samoin :D

  VastaaPoista
 2. Ei oo ehkä kaikkein selvin skittlette ku leimakynnet ei ihan identtiset ole keskenään, mutta idea kuitenki oikea :) kivat värit näissä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tää mun mielestä on ihan selkee skittlette (: en mä olisi niin pikkutarkka, että en laskisi vaikka leima on pikkasen eri kohdassa...

  VastaaPoista
 4. Kyllä, on se skittlette! Tai jos ei ole, älä kerro - mun pää on jo ihan tarpeeksi pyörällä tän pohdinnan jälkeen :D

  Anyways, superihana lakkaus! <3

  VastaaPoista
 5. Älyttömän hienot<3 Mitä enemmän skittletteä alkaa pohtimaan niin sitä enemmän pää menee sekasin :DD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.