perjantai 12. kesäkuuta 2015

Uutta oppimassa, rakennekynnet!

Toukokuun lopussa lueskelin tapani mukasesti erilaisia kynsijuttuja. Törmäsin juttuun geelikynsistä itse tehtynä. Otin asiasta enemmän selvää ja jo viikossa olin päättänyt että opettelen tekemään semmoiset itselleni. Selailin netistä mistä voisin tilata hyvän aloituspaketin mutta suuressa malttamattomuudessa päätin vain marssia Cesars Shoppiin ja hakea tarvittavat aineet sieltä.
En olisi millään jaksanut odottaa n.2 viikkoa että tuotteet jostain muualta luokseni saapuisivat joten näin pääsin asiassa eteenpäin kaikista nopeiten ja sain valita juuri itselleni sopivat tuotteet ilman että ostin standardia aloituspakettia.

Kaupasta kotiin päästyäni alkoi puuhastelu ja neljän tunnin päästä sain nauttia ihka ensimmäisistä geelikynsistäni! Ja täytyy kyllä sanoa että nämä on IHANAT!!
Kuvia kynsien teosta ei nyt valitettavasti ole sillä en pysty edes kuvittelemaan kuinka kauan mulla olisi kestänyt näiden tekemiseen jos olisin jotain vaihekuvia ottanut samalla :D Ensi kerralla sitten.


Koska kynteni ovat luonnostaankin aika pitkät on geelikynsien pituus vain 0-2mm pidemmät -riippuen kynnestä- kuin omat kynteni. Nimetön esimerkiksi on ihan oman kynnen pituinen mutta etusormi on saanut 2mm pidennystä, muissa noin 1mm.
Syystä että haluan edelleen lakata kynsiäni normaalisti muutaman kerran viikossa tein geelit nyt pelkästään kirkkaalla geelillä. Ranskalainen manikyyri on siis lakattu vasta sen jälkeen kun geelit on saatu valmiiksi.

En tule missään vaiheessa haluamaan mitään älyttömän pitkiä kynsiä koska en varmaan osaisi olla niiden kanssa normaalisti ja tavoitteeni onkin että voisin jossain vaiheessa tehdä pelkästään oman kynnen geelausta. Syksyllä jatkuvissa opinnoissani kädet joutuvat kovalle koetukselle ja näin geelin avustuksella uskon että saan ja pystyn säilytämään kynsissä haluamani pituuden.


Mitä mieltä olette rakennekynsistä? Ja entäs hei ranskalainen manikyyri? Oon tainnut viimeksi lakata semmoisen viime vuonna :D nyt innostuin ja näitä tulee varmasti näkymään vähän enemmän.


Translation:  So, I decided to learn how to do gel nails. And here's the picture of the first set I've ever done. It wasn't even that hard because I found really good instructions here by Tiny Nail Design blog (only in Finnish) 
My gel nails are now only 0-2mm longer than my natural nails and my goal is that my natural nails become that long. 
Also I painted french manicure which I haven't done in a long time.  
Let my know what you think :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.