keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kukkia sateessa

Tähän asti kesä on ollut liian kylmä ja liian satainen. Viime viikolla mulla oli talvitakki päällä kun palelsi niin paljon. Mies vilustui ja sai jonkun flunssa joka sitten tarttui koko perheeseen.. Oltiin sitten kaikki koko juhannus sairaana, hurraa!

Hieman olen  kyllästynyt tähän säähän ja odottelen kauniita kesä ilmoja. Voin luvata että sitten kun ne tulee niin olen täällä valittamassa kuinka on liian kuuma ja paloin auringossa :D koskaan ei ole hyvä..Olen tällä hetkellä hyvin innostunut Essencestä, merkistä joka on vihdoin rantautunut Saksasta Helsinkiin ja muualle suomeen (merkistä lisää myöhemmin). Ensimmäisen uudesta kokoelmastani lakkasin kynteni tällä 35 Engaged se on shimmerinen beige joka kuvissa taittaa vaaleanpunaiseen. Lakka on hyvin peittävä luulen että yksi kerros olisi varmaan riittänyt mutta laitoin tottumuksesta toisen.


Pullon korkssa lukee 'the Satin' mutta en ole ihan varma mitä sen on tarkoitus tarkoittaa. Tämän lakan lopputulos on kuitenkin semmoinen semi matta. Mitä ei nyt tietenkään huomaa koska käytin päällyslakkaa lisättyäni siirtokuvat.

Epäkesäistä säätä piristääkseni valitsin siirtokuviksi kukkia. Tosin valinan varaa ei ollut kauheasti sillä omistan ruhtinaalliset kaksi arkkia siirokuvia :D


Ajattelin lakkausta tehdessäni että sininenhän sopii hyvin beigen kanssa mutta koska tämä nyt onkin hieman vaaleanpunertava en yhdistelmästä nyt niin kovasti välitä.
Mitäs mieltä muut on? Entä odottaako joku muukin jo lämpimämpiä säitä?

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se on minulle tärkeä.